Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 377.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zmiana konfiguracji uniwersum
Ecc0 - - DiD Dorado
PostCytat od Art: „To przy DF 70% przesądziła przewaga tylko 20 głosów... ” Niech żyje demokracja
-
Osama Nr1 [BoSS] vs. Tabasko [NZD] ~ 24734.88% dobitka Osama Nr1 [BoSS] vs. Tabasko [NZD] ~ 2808.95%
Ecc0 - - Starcia Dorado
PostWygląda na to że jestem mocny chociaż w bfsach Graty wlotu no i przetopu co by było więcej do rewanżu
-
Cytat od kamykmocy: „@Ecc0 pewnie nie jest wniebowzięty z tego starcia ” Mówi się trudno - Obrońca albo skutecznie się przedemną chował albo uciekł daleko odemnie Przynajmniej masz @loox wystarczająco surki na lmy teraz Graty i SzO co bym miał jeszcze kogo na tej 7 gali skanować w poszukiwaniu statków
-
Witam Graczy W przerwie od pracy magisterskiej zawsze się znajdzie czas na parę skanów. Tym razem przerwa zaowocowała nawet przyjemnym zyskiem Podziękowania dla @torino za pomoc w dofarmie Pozdrowienia dla @Darkstorm^, @Diakon1975 i sojuszu. nutka [url]https://www.youtube.com/watch?v=SPc-oWXEhQQ[/url] Dnia 24-04-2019 20:16:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 230.000 Mały transporter 15.000 Okręt wojenny…
-
FortyFour [NZD] & Kamyk [NZD] & Piesiou [NZD] & Tabasko [NZD] vs. nobody ~ 6514.08%
Ecc0 - - Starcia Dorado
PostGraty Forty wyklikania Dobre ST i jeszcze lepszy zysk, mimo że sam powrót wzbudził więcej emocji
-
Witam Graczy Któryś to już wlot do Anzemo, Pozdrawiam @Darkstorm^, @Diakon1975 i sojusz nutka [url]https://www.youtube.com/watch?v=5k8diZGedYA[/url] Dnia 22-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca anzemo ________________________________________________ Mały transporter 7.963 Duży transporter 526 Lekki myśliwiec 13 Ciężki myśli…
-
Dungeon Keeper [Sprite] & Shade [Sprite] vs. Katakuri [Minionki] ~ 221 982.75% --- TOP 3 ACS
Ecc0 - - Starcia Xanthus
Post@Katakuri Ty lubisz chyba te topowe starcia odezwij się jak wrócisz, bo zdaje się że zając jakiś koszyk dla Ciebie zostawił
-
Witam Graczy Parę skanów co by się krócej spało Pozdrawiam @Diakon1975 , @Darkstorm^ i sojusz nutka [url]https://www.youtube.com/watch?v=276WG5DIBY0[/url] Dnia 19-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca leszczu [Avalon] ________________________________________________ Duży transporter 863 Lekki myśliwiec 7.…
-
Witam Graczy Ostatnio paliwo drożeje to trzeba sobie jakoś radzić Pozdrawiam @Darkstorm^, @Diakon1975 oraz sojusz. No i nutka [url]https://www.youtube.com/watch?v=4feUSTS21-8[/url] Dnia 17-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca loloki [BLOODREV] ________________________________________________ Mały transporter 699 Duży transporter 16.510 Lekk…
-
Witam Graczy Graty Kamyk wlotu Atenie No i pozdrawiam @Darkstorm^, @Diakon1975 i sojuszników nutka [url]https://www.youtube.com/w…NXcEE&start_radio=1[/url] Dnia 10-04-2019 20:42:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Pancernik 5.000 Krążownik 24.000 _________________________________________ Obrońca PXF ATENA [BaP] ________________________________________________ Mały transporter 2.182 Duży transporter 2.012 Lekki myśliwie…
-
Kamyk_kupiedeuter [NZD] & Europka [NZD] & FortyFour [NZD] & Limonoleum [NZD] & Tabasko vs. Obcy_Oddam [BoSS] ~ 139793.29% TOP 1 ACS DORADO
Ecc0 - - Starcia Dorado
PostDzięki za zaproszenie do lotu no i SzO dla Obcego - chyba mi się zwróciły te recki z surką co mi kiedyś zabrałeś
-
Kamyk_kupiedeuter [NZD] vs. OneWayChicken [WRS] ~ 5417.67% + Kamyk_kupiedeuter [NZD] vs. OneWayChicken [WRS] ~ 472.95%
Ecc0 - - Starcia Dorado
PostGratki wlotu Też kiedyś widziałem tą flotkę, ale jakoś nie po drodze mi było tam skanować jak jeszcze nie byłem niebieski Co do powrotu to dobrze póki co mi się tą karuzelę śmiechu ogląda zza barierek Czas pokaże czy wykupie bilecik czy nie
-
Witam Graczy Mała słodycz wobec morza goryczy którą wstawił Nochal Pozdrowienia dla Gibona 1 @Darkstorm^, Starego Gibona @Diakon1975, sojuszu N-A i BoD [ciach] Dnia 18-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marcin Opalka [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 4.964 Krążownik 10.335 _________________________________________ Obrońca Tabasko [N-A] ________________________________________________ Mały transporter 33.875 Duży transporter 1.8…