Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 249.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wstawiam w imieniu @Beljala coś mu nie idzie wstawianie st z telefonu xD Wiadomo pozdrowienia dla calego Mns lecą od nas Dnia 13-01-2021 12:29:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Beljal [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.000 _________________________________________ Obrońca leniwy [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 6.732 Duży transporter 2.987 Lekki myśliwiec 124.864 Ciężki myśliwiec 365 Krążownik 245 Okręt…

• Stachu w obronie vol.2 nie wiem o co agresorowi chodziło z tym atakiem xD Spalem i wykręcił się stek w obronie Może nie tak śliczny jak ten który zaraz @Beljal wstawi ale zawsze to stek do przodu Pozdrowienia dla calego sojuszu Mns Dnia 13-01-2021 08:42:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor leniwy [LPR] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 20 _________________________________________ Obrońca Stachu [Mns] ________________________________________________ Le…

• Dzięki za lot az przyjemnie kreci się coś powyżej 1k% Chciales steka 10k wykrecic a tu proszę 6x tyle Obroncy SzO

• zachlali to nie wrocili jak ktoś się będzie pytał potwierdze ze cala noc byli u mnie i szafkę skręcaliśmy Graty kolejnego stejka oby więcej się trafiło

• Nie czujemy się tu samotnie Zawsze jest ktoś po tej 2 stronie RW xD Gratulacje wytrwałości mnie po 2 razie jak nie wyjdzie szlak trafia. Górnik kreci steki!!!! Obroncy SzO cele się przydadzą

• coraz ciężej o takie zyski na Uni tym bardziej mega graty!!!

• To co lubie najbardziej steki parami xD Skanowalem sobie okolice patrze aka to pomyślałem sprawdź no i miła niespodzianka Pozdrowienia dla calego sojuszu Mns Dnia 08-01-2021 03:28:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 30.000 _________________________________________ Obrońca spOOky [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 10.145 Sonda szpiegowska 400 Bombowiec 1.…

• Cytat od Beljal: „Nie masz litości Gratki kolejnego ST ” z litoscia u mnie jak z Krążownikami ..... nie używam

• Tym razem juz po właściwej stronie Specjalne podziękowania dla @Kicki za cynk No i oczywiście buziaki słodziaki dla calego sojuszu Mns Dnia 08-01-2021 01:56:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 140.000 _________________________________________ Obrońca KSG [LPR] ________________________________________________ Mały transporter 13.219 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 11.323 Satelita słoneczny 5.678 Gwiazda Ś…

• Nie wiedziałem co poleci przed gsami A mial być czyścioszek

• tego jeszcze nie grali Stachu w roli obroncy Fakt różnie miedzy nami było ale jak ktoś pisze z prośbą o pomoc Stachu zawsze chętnie pomoże Zwlaszcza jak jeden z moich ulubieńców okazuje się agresorem (dziwnie się to pisze) agresorowi zycze SzO No i pozdrowienia dla calego sojuszu Mns Dnia 05-01-2021 23:20:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hasik [LPR] ________________________________________________ Recykler 1 Krążownik 1.406 Okręt wojenny 4.260 Pancernik 1.622 Bombowiec 166 Nisz…

• Na otarcie łez nie wyrobiłem się z rakietowaniem 2 moona i niestety Acs nie wypalil. Smutny zaistniałą sytuacją stwierdziłem że trochę poskanuje i tak oto stała ponizsza flota Pozdrawiam cały Sojusz Mns Dnia 04-01-2021 04:14:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Niszczyciel 53.377 Reaper 44.301 _________________________________________ Obrońca QbaFasst ________________________________________________ Mały transporter 702 …

• Takie tam podczas rakietowania pacze a tu stejk stoi to poleciałem zgarnąć m.youtube.com/watch?v=SxHd7ELwBCw Pozdrawiam cały sojusz Mns wracam do gry powoli Dnia 03-01-2021 23:22:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 144.433 _________________________________________ Obrońca Usagi [Ekonomy] ________________________________________________ Mały transporter 6.140 Lekki myśliwiec 12.000 Ciężki myśliwiec 50 Recykler 10.…

• Dzial powinien zmienić nazwę na "Starcia Sojuszu Mns" Ilość gęsi robi wrażenie! Czas chyba powoli żegnać resztę graczy Indusa xD Graty i przetapiaj na kolejne gęsi

• Troche z nudów tak żeby Indus nie pomyslal ze odpuszczam... Szukałem Wally'ego ale niestety spóźniłem się gdzie-jest-wally_2016-07-15_18-38-28.jpg Pozdrawiam cały sojusz Mns i tych co chcą być pozdrowieni Obroncy SzO bo malo juz nas Dnia 03-01-2021 03:31:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 70.000 _________________________________________ Obrońca BUDYN ________________________________________________ Mały transpor…

• Nie nie nie tak się nie robi górnik więcej kreci odemnie Graty kilka dni i ja zacznę latac

• foch i to z przytupem!!!! Znajdz se pan swoje farmy!!! A tak na serio to graty i rozkrecaj się panie

• Przez chwilę myślałem ze @Kicki nick zmienil Graty oby więcej SzO dla obroncy

• bunkier bunkier i po bunkrze JB 100% Graty to jeszcze 2 dzis i koniec co? dej polatać innym .....

• Rzeznik z Indusa Gratulacje zostaw coś dla innych..... Zakończył 2020 i rozpoczął 2021 Paczka i się uczta