Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 249.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ostatnio górnik nam się rozlatal wiec trzeba szybko złomować jak coś się znajdzie Ave Mns @smitty1 lamko ;* Dnia 01-02-2021 11:58:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 236.010 _________________________________________ Obrońca PiotrekPe ________________________________________________ Mały transporter 1.502 Duży transporter 1.752 Lekki myśliwiec 2.135 Ciężki myśliwiec 1.278 Krążownik 430 Okręt wojenny 522 Sonda szpi…
-
Stachu [Mns] vs. Imperator Jakubek [LPR] ~ 479.36% Jak na polusa przystało widzę sure lece Ave Mns Dnia 25-01-2021 13:58:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Reaper 235.891 _________________________________________ Obrońca Imperator Jakubek [LPR] ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Sonda szpiegowska 1 Satelita słoneczny 2.226 Pathfinder 1.007 Wyrzutnia rakiet 400.000 Lekkie działo lase…
-
miałem dziś lotke usunąć ale pacze sura leci wiec na Polusa zgrałem sobie atak z transportem. Flota wraca i plan przenieść sie ale.... w czasie gdy flota wracała zapalił się moon hmmm sprawdzę i oto efekt Ave Mns Dnia 25-01-2021 14:20:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Niszczyciel 48.706 _________________________________________ Obrońca Imperator Jakubek [LPR] ________________________________________________ Mały trans…
-
Troche mnie tu nie było ale gdzie latac jak się "Rzeznik" rozkręcił.... Co do starcia za 1 razem zabrakło mi około 3 minut i obrońca zalogował wiec musiałem zrobić to po sąsiedzku lotka moon wiadomo. Dzięki @Beljal za moona. Obroncy SzO ładnie pogratulował a nie to co reszta prostaków nawet nie napisza ze sa ..... Pozdrawiam całe Mns Dnia 23-01-2021 09:34:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Stachu [Mns] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 778 Niszczyci…