Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kazzu [SUICIDE] & kakarotto [SUICIDE] vs. Prescot [SUPERMEG] ~ 11785.79%
iN1kacz - - Starcia Mensa
PostNo hej Postanowiłem dziś skontrować gsy, które leciały mnie w nocy niszczyć, a tak się złożyło, że trafiło się coś więcej, overkill poleciał dlatego, że na koncie Prescot`a jest (jeszcze) jakaś tam flota, która coś mniejszego mogłaby odbijać Koniec końców "Prescot" jak sam napisał, chciał podnieść więcej gsów i uciec wszystkim ale serwer zlagoVal no i nie ucikło : ] p.s. Dzięki @kazzu za pilota, ja bym nie ogarnął tego z samochodu i nie byłoby nic następujące floty spotkały się w walce: Agresor …
-
Cytat od Grzybu92: „ i tak sie dowiesz kiedys trzymamy was w niecierpliwości ” Tak jakby nas wszystkich to tak strasznie interesowało i czekalibyśmy na tą wiadomość jak na nowego papieża jest nowy player i tyle, nie on pierwszy nie ostatni rel :v Moderator Neferet:Proszę o cytowanie tylko wypowiedzi do której się odnosisz. Poprawiłam cytat
-
Cytat od Leman: „Panowie proszę nie ośmieszajcie się. Push który każdy zorientowany widzi z kilometra. Trzeba założyć ze Northwood to nie Sikorek bo on grał najpierw mocno eko potem piraty na lmy dalej na pance i zrobił tu jedno małe ST. Zero skanów i latania, tylko expy. Uciekł na urlop jak wpadliśmy tam na 5 gali w waszym stary ul z @Valhalla i @Smakosh. @depesza_1992 mowi że Nortwood to nowy człowiek który akurat wiedział w kilka godzin po wskoczeniu na uni gdzie stoi flota Demigoda i udało m…
-
Poranne skany pokazały tę część floty Demigoda, więc żal było się po to nie ruszyć Myślałem, że to zagubiona ekspedycja, która wróciła za wcześnie, ale Demi twierdzi, że to efekt poalkoholowego fsa W każdym razie SzO dla Ciebie Demi i dzieki za gratki Pozdrawiam Dnia 07-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kakarotto [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Demigod ____________________…
-
Procent ze mnie, ale to też efekt nudy Dnia 29-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kakarotto [SUICIDE] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 56.527 Krążownik 297.378 Okręt wojenny 105.515 Pancernik 167.550 Bombowiec 7.832 Niszczyciel 7.586 Reaper 5.168 _________________________________________ Obrońca drako588 [JEDI] ________________________________________________ Mały transporter 1.167 Duży transporter 2.404 Lekki myśliwiec 101 Ciężki my…
-
Z nudów już, serio ;v Dnia 29-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kakarotto [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 300.300 Pancernik 167.167 _________________________________________ Obrońca ChudyWRS [GaU] ________________________________________________ Mały transporter 200 Duży transporter 576 Lekki myśliwiec 9.805 Ciężki myśliwiec 403 Krążownik 1.044 Okręt wojenny 1.176 Recykler 66 Sonda szpiegowska 19 Bombowiec 517 Satelita słoneczny…
-
Ankieta - % z obrony
PostTez jestem za, uni wymrze tak czy siak a z % z obrony będzie na koniec trochę więcej zabawy
-
iN1kacz [SUICIDE] vs. Jafa [W C] ~ 4663.66% + iN1kacz [SUICIDE] vs. Jafa [W C] ~ 3314.63%
iN1kacz - - Starcia Mensa
PostWyskanowane późnym wieczorem, na szybko przekalkulatorowane i poleciane NIE TAK TO MIALO WYGLADAC.. W przypadku drugiego ataku miały lecieć też krazki, a tak to wyszla qpa i remis na szczescie nie na minus ciezki dzien w pracy mialem, no co pozdro soj, budy : Dnia 16-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor iN1kacz [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Jafa [W C] ______________________…
-
Znów rozbijam się o bunkry stateczki leciały dłuuugo, bo myślałem, że Mateusz śpi, ale parę minut po wlocie dostałem wiadomość, że "jestem denerwujący" przykro mi teraz Dnia 08-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor iN1kacz [SUICIDE] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 38.917 Krążownik 113.038 Okręt wojenny 99.180 Pancernik 141.456 _________________________________________ Obrońca M4T3U52vPL [WSPL] __________________________________________…
-
Bez większej historii, flota dalej lata z planety, więc się przeleciałem z braku laku pondro sui Dnia 07-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor iN1kacz [SUICIDE] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 51.414 Krążownik 120.007 Okręt wojenny 101.279 Pancernik 143.901 Bombowiec 5.993 Niszczyciel 6.088 Reaper 3.985 _________________________________________ Obrońca K PEX ________________________________________________ Mały transporter 12.042 Duży …
-
Podczas spaceru kosmicznego po ISS stwierdziłem, że sobie poskanuje, no i wyskanowałem kolegę, na którego zdarzało mi się latać już wcześniej za niemałe ilości dexu Tym razem flota doleciała do celu i spotkała gospodarza, którego z tego miejsca pozdrawiam i życzę szo mam nadzieje, że chociaż głowa nie będzie bolała? (zakładam, że impreza mocna) Pozdro też sojek i buddy następujące floty spotkały się w walce: Agresor iN1kacz [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 12…