Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 218.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zlomek [BANKSTER] vs. Trunks ~ 2036.54%, + Zlomek [BANKSTER] vs. Pro Tomasz [FHG] ~ 1328.12%
silver88 - - Starcia Wezn
PostJak to zwykł mawiać mój szanowny przedmówca - ładnie siadło. Przetapiaj na satki
-
To już nie moje podwórko, ale siedziałem tu trochę, znam was, no i takie ST aż należy skomentować (a teraz uwolniłem się od nałogu, to mogę nieoficjalnie ) Panowie z TR zdominowali Uni bez wątpienia gratuluję z tego miejsca. Pozdrawiam również opozycyjne sojusze (największy chyba TTG?) Znakomity procent, świetny styl, cieszę się, że obyło się bez gównoburzy
-
czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37%
PostEdit: były tu przemyślenia na temat tego kontrowersyjnego starcia - jednakże po głębszym zastanowieniu i po przeczytaniu raz jeszcze całości, po prostu pogratuluję zysku...
-
Śrubki, śrubki, bez fajerwerków, ale na plus. Safi odwalił czarną robotę, ja robiłem za zaplecze logistyczne Najistotniejsza była jednak atmosfera podczas lotu i to jest główny powód wstawki podobno o to tu chodzi... Pancerny krążownik już wymalowany srebrną farbą Piona Smerfy (miała być też żona, ale nie chciała) Dnia 29-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor silver88 [SMERFY] ________________________________________________ Krążownik 1 _________________________________________…
-
Zlot Xanthus 2019
silver88 - - DiD Xanthus
PostKogo nie było, niech żałuje dzięki ludziska za obecność i przednią atmosferę.
-
Zlot Xanthus 2019
silver88 - - DiD Xanthus
PostBędzie delegacja z Wezn - w liczbie około 3 do zoba!
-
Freeman [KNR] vs. Loyko [BANKSTER] ~ 166295.36% / OBRONA / - wojenne RW
PostPrzysnęło się chłopakowi, już z niego zejdźcie Obrońcy gratki, zysk piękny
-
TOP 1 ACS - czubulus [KNR] & El Marek [KNR] vs. Krystiano [SMERFY] ~ 662097.8%
PostJak to śpiewał Kołakowski - "na każdego przecież przyjdzie kiedyś pora" Cyferki cyferkami, na te imprezę po założonych parapetach czekam. Agresorom przetopu - i podziwiam, że jeszcze się chce
-
janko13 [BANKSTER] & Loyko [BANKSTER] & Chariseczek [BANKSTER] & Zlomek [BANKSTER] vs. Hamiltonian ~ 33549.89%
PostGratulowałem na PW, gratuluję i tutaj (mam nadzieję, że Janko przekazałeś ) Niestety, jak się za dużo w realu wywija, to zgrubne doglądanie konta (bo inaczej mojej gry ostatnimi czasy nie można bylo nazwać) schodzi na jeszcze bardziej odległy plan. Do tej pory nawet jakoś to szło - gdyby nie złożenie dodatkowych kilku ekstra dziwnych rzeczy tego pechowego ranka. Przyjaciele wiedzą - dziękuję raz jeszcze za wsparcie. Dzięki również za komentarze - te miłe i te mniej. Przy okazji dementuję jedną r…
-
Pożegnanie z ogame
PostCzubuś zagubił znak "minus" przy reaktancji pojemnościowej, - bo się denerwuje jak stary krótkofalowiec
-
El Marek [KNR] & czubulus [KNR] & Masza [KNR] vs. Wojak [SMERFY] ~ 332 041.9% - TOP 1 SOLO uWezn ;)
Postoj Wojak - chorąży Andrzej już chyba nie przestanie być zdenerwowany no bo "takiego błotnika już nie dostane" Markowi gratuluję znakomitego wyczucia
-
Pożegnanie z ogame
PostCo tu dużo mówić, w zasadzie przedmówcy (ci kulturalni) wszystko już powiedzieli Dexa można krytykować za styl (choć sam nigdy flociarzem siebie nie określał!) ale zaangażowania, przynajmniej gdy jeszcze chęć do gry była, odmówić nikt nie może. Latanie po satkach, po drobnicy? muszę niektórym uświadomić, że taki proceder trwa od dawna również w drugą stronę. No, ale to nie miejsce i czas na takie przepychanki. Zawsze chętny do pomocy w każdej płaszczyźnie gry, Ponadto, nigdy nie rzucał w tej dzi…