Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 218.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam z zaświatów Mareczkowi gratuluję procentu oraz "top łan" Safi - "Szybkiego SZO" - choć w tych okolicznościach, to żadna wtopa są sprawy ważniejsze niż cyferki i tyle. Niejeden w podobnych okolicznościach tracił flotę, choć ja osobiście będąc w ich skórze i patrząc na to co jest ważne, tylko bym się uśmiechał Zdrówka dla małej Hani - jak nadejdzie odpowiednia pora, wlatuję z rowerkiem Wujas Silveras nie rzuca słów na wiatr Piona
-
Układy układziki Szo Faza
-
Adanio :>
PostSzłagier, Tania zimna czy droga ciepła? Stejki czy golona? Obowiązek czy zabawa? A reszta pytań przy załączniku na żywo, piona!
-
ban dla.... Takiej jednej.... T
-
zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] & ladys [SMERFY] vs. głęboka przestrzeń ~ 1 099 524.94%
silver88 - - Starcia Wezn
PostWięc mówię o tym, od poprzedniego wpisu, że była gra na czas. Skąd wiadomo, kiedy komu co ląduje? Tak jak napisałem - założony najgorszy scenariusz.
-
zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] & ladys [SMERFY] vs. głęboka przestrzeń ~ 1 099 524.94%
PostSkąd Smerfy miały wiedzieć kto ma flotę a kto nie? tak ciężko to zakumać? przyjęty został najgorszy scenariusz no i lot. 2 strony wpisów i jałowa dyskusja. Dex już napisał co i jak przekazałem najjaśniej jak się dało pozdro
-
PostGratuluję sojusznikom wlotu Czubusiowi SZO - koledzy sporo podebrali, więc na początek jak znalazł. Odnośnie rozkmin i zarzutów - część już została powiedziana. Od siebie dodam tylko, że takie starcia to gra na czas, jestem przekonany, że wiecie co mam na myśli. Jestem mile zaskoczony, że nie ma gównoburzy. Pozdrawiam wszystkich aktywnych graczy uWezn.
-
Dzięki za pozdro szczegółów nie znam, ale gratki dla atakierów a obrońcy "Szybkiego SZO"