Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolejna nocka kolejny miliard wpadł wyskanowany bez akty, na każdym moonie coś stało więc sojusznik pomógł opróżnić szkoda bo po ostatnim złomie długo urlopował, teraz chyba zaczął grac odkrywcą i latać na ekspy, mam nadzieję że będzie grał dalej, swoją drogą to ekspedycje teraz szybko pozwalają odbudować flotę. Pozdrawiam sojusz, kupię dex za cokolwiek, najlepiej bez rynku; no i detroidy też kupię, choć chyba nikt nie sprzedaje Dnia 15-01-2020 23:49:04 następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
[ciach] Z początku myślałem że podstawka jakich wiele, może lag, ale po przeglądzie galaktyki zobaczyłem ze to był lot z układu w wykonaniu yary, co wymagało zauważenia lecącej na stacje floty i odpowiednio wcześniejszego zatrzymania panców tak żeby zdążyły przed atakiem yary (zakładam że nastąpił natychmiast po dotarciu pancy do układu Huntera), a może nawet wielokrotnego wysyłania na misje zatrzymaj rożnych typów statków, tak więc akcja majstersztyk, ze strony Yary pewnie nie było opóźniania b…
-
No i tu wychodzi błogosławieństwo 80% złomu, które pozwala znaleźć zyski tam gdzie na innych uni nikt by nawet nie skanował Tylko odbudowa LMów jest problematyczna na tyle że oprócz zysków trzeba też kalkulować czas ich odtworzenia i nieraz rezygnować z lotu Ale tu nie trzeba było kalkulować bo zysk jest całkiem spory, do naSTępnego
-
uff 4 minuty przed terminem nieodebrany fs lot bez przekonania przez gale bo w końcu ile czasu można sie spóźnić z zalogowaniem ale weszlo, lecz w międzyczasie na moona wróciło jeszcze trochę floty, ale na szczęście moje 4k pancy wciąż wygrywało z zyskiem, musiałem tylko dosłać recków no i straty trochę większe Dnia 12-01-2020 08:22:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt [AFERA] ________________________________________________ Pancernik 4.000 Sonda szpiegowska 1 ______________…
-
najpierw jakiś pijacki bełkot w wiadomościach, potem zostawiona flota a rano się dowiaduję że rozpowiadasz że to push. No dobrze, ale jak juz wstawiasz to porządnie, z dofarmami + dorzuć te rw z innego moona Aha mój komentarz: straty mogłyby być mniejsze ale miałem część panców na innym moonie i musiałbym czekać 15 minut, lmow tez nie chcialem dawac bo za długo mi lot trwał, mogłem dać więcej krazkow, ale lot i tak był piekielnie drogi z tymi turboreckami przed 100us, więc to taki kompromis międ…
-
Przeciwnik to ewidentny bot: akta 24/7 cały czas na 1 moonie, lata na ekspy, farmi sondami, gromadzi sure i ucieka nawet przed 1 MT. Wygląda jak niegdyś ojuw. Tu prośba jak ktoś zauważy bota to może mu posłać jakiś statek najlepiej na kilka godzin - bot wtedy przestaje farmić, będzie więcej sury na idlakach dla nas . Wczoraj najpierw wykorzystałem sytuację, że miał więcej surowców niż pojemności i posłałem tu troche MT - które powinien rozbić w 1 rundzie gdyby nie był botem, ale uciekł i go przy…
-
Trzeba szybko nastukać steków, żeby to brzydkie starcie poniżej, zniknęło w otchłani Edit: Nie nie, to, to drugie nizej Bez historii, nieodebrany fs. Nie wiem jakim cudem nikt złomu nie ukradł, leżał prawie godzinę I jeszcze mnie postresowali kontrą na recki na koniec, kiedyś dostanę zawału przez tę grę Dnia 02-01-2020 16:46:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt [AFERA] ________________________________________________ Krążownik 8.000 _________________________________________ …
-
W 1 dzień swiąt udało się trochę floty temu panu ustrzelić, ale zaraz wróciła reszta i sprzątnęła mi większość złomu sprzed nosa. Ogólnie często siedział po nocach dlatego nie wyleciałem od razu. Straty byłyby mniejsze gdybym dzień wcześniej przetopił troche sury, albo posłał lmy, ale 8 minut różnicy to za dużo. Pozdrawiam sojusz i znajomych. Kupię detroidy i niepotrzebną flotę z ekspedycji, pisać pw w grze, na pewno się dogadamy Dnia 02-01-2020 00:51:32 następujące floty spotkały się w walce: A…
-
Kolega miał 3 moony, a flota z surą na planecie Może to i dobrze planet nikt nie skanuje. To teraz ma 4 moony. You welcome. Dnia 31-12-2019 01:40:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt [AFERA] ________________________________________________ Mały transporter 24.000 Krążownik 4.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Warlock ________________________________________________ Duży transporter 8.285 Lekki myśliwiec 38 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 4 …
-
Muszę dodać bo kończy się czas Pozdrawiam mój mowy sojusz, tych wszystkich z którymi fajnie się pisze, a również tych którzy próbują mnie dorwać Gracz już kiedyś trafiony jeszcze pod nickiem Qbus, ale wtedy nie było z tego steka Kupię deuter to co kupie z rynku mi starcza. Kupię detroidy każdego koloru (na rynku są za to śmieszne ceny, ale jestem w stanie dać kilka kk surki za złoty). Kupię także niepotrzebną flotę z ekspedycji od ekonomów - może być nawet za sam kris - dostaniecie więcej niż pr…
-
męczyłem nocke latając po 7-10kk, aż tu nagle znalazłem na minutkach takiego tłuściutkiego górnika, że aż mi ślinka pociekła, a tu pół floty niedostępne, ledwo miałem to czym wywieźć Wesołych Świąt wszystkim Dnia 23-12-2019 03:52:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt ________________________________________________ Pancernik 1.987 Okręt wojenny 900 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Glaurung ________________________________________________ Mały …
-
Kupię detroidy, złote srebrne i brązowe, wiadomo że widełki na rynku są takie że nie opłaca się sprzedawać, ale jak jesteś niżej to dorzucę coś poza rynkiem. Chciałbym podziękować osobie, która wczoraj postawiła mi moona, dzięki czemu udało się upolować gościa który nie śpi od 72 godzin Mamy tutaj takiego gracza mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…3.dat&pays=4&univers=_162 Noobek grajacy od kilku miesięcy, ale od kilku dni notujący wyraźne przyrosty. Skan - na moonie DT, mnóstwo sury i 100k sond. Pie…
-
chciałem ściągać mu księżyc bo tylko 1 i to średni, ale okazało się to niepotrzebne Dnia 18-12-2019 23:29:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor noyzrt ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Krążownik 5.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Consul Nemesis [LEM] ________________________________________________ Mały transporter 1.642 Duży transporter 178 Lekki myśliwiec 372 Ciężki myśliwiec 246 Krążownik 107 Okręt woj…