Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 221.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tak brakuje mi slotów, ale już ci tego nie nagram. Nic się nie odświeża jak mam otwarty każdy cel w innej karcie a kursor ciągle na miejscu czerwonego iksa, trzymam enter, powiedzmy 2s, wysyłają się 4 ataki, klikam myszką i znowu trzymam enter i tak 25 razy, jak cele są blisko to starcza, jeśli trochę dalej to już brakuje i trzeba czekać zwykle pare sekund, ale jak przez gale to mija powiedzmy 15-20s zanim cokolwiek wróci Gdybym latał codziennie to miałbym te skany, dobry pomysł w sumie, ale lat…

• Cytat od buleon: „I w dwie godziny wyfarmiasz miliard (przy okazji - liczysz ze skanami czy bez?), a ja w godzinę i 10 minut wyfarmiam średnio 600 kk surki, czyli wychodzi mniej więcej na to samo.<br style="background-color: rgb(16, 33, 49);"><br style="background-color: rgb(16, 33, 49);">Aha, jeszcze jedna kwestia - po co zmieniasz koordynaty? Masz uni x4 chyba z 6 galaktykami. Lot sondy to jakieś 42 sekundy w najdłuższym układzie (przez 3 galaktyki). Też mam w tym momencie 26 slotów i nie jest…

• Cytat od buleon: „o, to nie zamykasz przecież zakładki z wysyłką floty, tylko 3 x enter, wracasz do lewej, kasujesz skan, wybierasz następny, 3 x enter, wracasz do lewej, kasujesz skan. ” No i właśnie o to mi chodzi, chyba bym sie pochlastał jakbym miał za każdym razem wracać, ja otwieram 25 kart i potem na każdej 4x enter (Albo 6 czy 8, bo jak ma dużo to ślę 2-3 razy), kursor myszki na czerwonym x, zamykam karte i od razu na następnej 4x enter. A i tak to jest za wolno bo mając 2 planety na gal…

• nie trzeba było nawet klikać wystarczyło przytrzymać, ale już kij a tymi ekspami, teraz w ogóle nie da się farmić idlaków sondami, tak to potrafiłem wyfarmić całe uni w 2 godziny co dawało ok 1kkk surki, teraz zajmie to pewnie 2x dłużej na martwym uni to było niemal ostatnie źródło dochodu wystarczyło obostrzenie że nie wolno tego stosować przeciwko aktywnym graczom i tyle @Down: Janice ogólnie to ta poprawka nie tylko uniemożliwia wysłanie kilku flot, ale także tej pierwszej. Wcześniej starczył…

• OKA: Dzień 7

CzarnyPan - - Pytania

pancernik

• Cytat od Forumowy As: „Muniek liczy, że będą kolejne eventy z nagrodami i znowu dok sobie weźmie. Każdy kolejny poziom jest pięć razy droższy. Zatem po kilku takich eventach będzie miał więcej punktów niż Rusek ma teraz. Oczywiście sprawczość jego konta w ten sposób nie wzrośnie. ” nie byłbym taki pewien, ciekawe czy ktoś sprawdził czy jonowa na 26 oddaje 4% surki (wątpię) w każdym razie nie można wykluczyć aktualizacji po której np. wyburzenie budynku będzie oddawało część zasobów użytych do je…

• OKA: Dzień 6

CzarnyPan - - Pytania

(45+37+42)x8x1,1= 1091,2, to chyba w dół zaokrąglamy 1091

• OKA: Dzień 5

CzarnyPan - - Pytania

imgur.com/a/cIw0VrX

• ja sobie zbudowałem dok na 11 żeby wziąć na 12 jak muniek, choć mógłbym nawet 13 postawić i wziąć 14 za 300kkk, ale po prostu szkoda było surki na no właśnie - puste punkty. Zresztą po 2 godzinach żadnych pkt nie dostałem, pewnie naliczy później, ale ciekawe by było gdyby zrobili tak że punktów z tego nie ma Ps, szkoda że gra nie działa tak że przy wyburzaniu oddaje połowę zasobów wtedy można by pokombinować

• OKA: Dzień 4

CzarnyPan - - Pytania

50

• OKA: Dzień 3

CzarnyPan - - Pytania

Obecnie na 8.

• Zadanie "Ciekawość"

CzarnyPan - - Błędy w grze

Cytat od ale cios antynazista: „nagrody jakos tez takie małe ciekawe w swiecie pay to win ... no cóz kolejny nie wypał kolejna padaka ... ” mało ciekawe? właśnie zauważyłem że cena doku rośnie 5x, ale w energii tylko 2,5x, to chyba oznacza że mogę zbudować na 12 poziom za łącznie 12kkk mety i 3kkk dexu i dostać 13 poziom za 60kkk surki gratis? a nie, właśnie zauważyłem że na 13 poziom też mnie stać, to co dostanę 14 poziom za 300kkk surki (~60% wartości konta? :D)

• OKA: Dzień 2

CzarnyPan - - Pytania

zgodnie z tym co sam napisał (myślę że można mu wierzyć), był moderatorem forum (działu Pierwsza Pomoc, FAQ)

• OKA: Dzień 1

CzarnyPan - - Pytania

hmm niemieckie uni1 istnieje od 6635 dni więc po obliczeniach wyszło że 3.10.2002

• Cytat od buleon: „Najpierw ten gamoń musiałby mieć 52 poziom kopalni metalu ” zgadnij czyj skan dostałem dzisiaj zapodaj.net/5455d0b5c56cc.png.html Myślę że GF da jakiś graniczny limit, taki jak np w S&D jest, choć po tych ekspach i kupowaniu sury nie jestem całkiem pewny.

• Budynki eko na księżycu

CzarnyPan - - Gra

Cytat od cokolwiek: „Cytat od CzarnyPan: „ja raczej postulowałbym fabrykę nanitów na moonie dla generała w celu podniesienia atrakcyjności tej klasy ” Raczej umożliwieie boudowy doku kosmicznego na moonie - skoro chcecie dawać bonusy generałowi. A przy okazji rozwiązanie jednego błędu istniejącego od 13.12.2019. Ale ja tam się nie znam, może i wasze nanity ważniejsze. Nie wiem po co, ale wy wiecie. ” Może dla ciebie dok ważniejszy, ale mi nigdy nie byl potrzebny Mógłby być, co za różnica skoro i…

• To teraz proszę oddać piratów, skoro i tak nie ma rynku to nie będzie nieskończonych przyrostów, jak u tego Rosjanina, tylko naturalna granica na poziomie około 4-5kk pancy (chyba że nowe konto z bojową na 0 i gsy :P)

• Budynki eko na księżycu

CzarnyPan - - Gra

ja raczej postulowałbym fabrykę nanitów na moonie dla generała w celu podniesienia atrakcyjności tej klasy

• Ja nie zaczynam od nowa co 3 miesiące, jak mi nie poszło na kolejnym z kolei uni i nie bawi mnie budowanie nim stop tego samego, poprzednie konto zdobyło 100kk pkt , tym razem mam zamiar wbić 1 KKK, podczas gdy wy będziecie zaczynać na każdym kolejnym z kolei uni z odpowiadającymi wam parametrami I w momencie gdy znowu was przycisną to posprzedawacie konta i znów wszystko od 0

• No właśnie grałeś - ale już nie grasz i to zapewne od wielu miesiecy, a co do glosow to sam prosiłem o nieglosowanie bo to nie ma sensu - frank na pewno ma o wiele więcej znajomych bo to taki typ gracz a co grał na wielu uni krótki czas - ja zaledwie na 2 za to przez cały okres ich trwania