Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 221.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
11-05-2016 02:10:40 - trzyon [ROZOWI] - 321.94% Dnia 11-05-2016 02:10:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trzyon [N_Z] ________________________________________________ Krążownik 4.000 _________________________________________ Obrońca cyniu105 [Presja] ________________________________________________ Duży transporter 8.941 Recykler 2 Wyrzutnia rakiet 780 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor trzyon [N_Z] _____________________________…
-
06-05-2016 00:38:28 - trzyon [ROZOWI] - 98.54% Dnia 06-05-2016 00:38:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trzyon [N_Z] ________________________________________________ Krążownik 1.200 _________________________________________ Obrońca feniks [WarriorS] ________________________________________________ Mały transporter 786 Duży transporter 655 Lekki myśliwiec 2.523 Okręt wojenny 2 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 700 Sonda szpiegowska 183 _________________________________________ Po bi…
-
03-05-2016 04:23:43 - trzyon [ROZOWI] - 142.95% Dnia 03-05-2016 04:23:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trzyon [N_Z] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca MoSSu [Eco-n] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.409 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 6 Okręt wojenny 174 Sonda szpiegowska 79 Bombowiec 275 Satelita słoneczny 14 Pancernik 38 Wyrzutnia rakiet 1.874 Lekkie działo laserowe 6…
-
29-04-2016 04:09:32 - trzyon [ROZOWI] - 233.81% Dnia 29-04-2016 04:09:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trzyon ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Alex [IMG] ________________________________________________ Mały transporter 1.123 Duży transporter 849 Lekki myśliwiec 1.920 Ciężki myśliwiec 787 Krążownik 94 Okręt wojenny 36 Recykler 81 Sonda szpiegowska 3.135 Bombowiec 56 Satelita słoneczny 354 Niszczy…
-
26-04-2016 02:53:54 - trzyon [ROZOWI] - 1563.91% Dnia 26-04-2016 02:53:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trzyon [B S] ________________________________________________ Krążownik 8.000 Niszczyciel 5.000 Lekki myśliwiec 700.000 Recykler 1 Duży transporter 1 _________________________________________ Obrońca DESTROJER96 [moc] ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 641 Lekki myśliwiec 274 Ciężki myśliwiec 62 Krążownik 12 Okręt wojenny 142…
-
trzyon Black Sheep [B S] gg podam drużynie jeśli zajdzie taka potrzeba Flota: Lekki myśliwiec: 2 000 000 Ciężki myśliwiec: 10 000 Krążownik: 250 000 Okręt wojenny: 25 000 Niszczyciel: 20 000 Bombowiec: 5 000 Pancernik: 170 000 Gwiazda śmierci: 500 Od siebie dodam że śmieszą mnie te wymagania odnoście drużyny, ja na miejscu moderatorów bym celowo umieszczał wrogów ze sobą Zastanawiałem się czy brać udział, bo z tego co czytałem w DiDach róznych uni przez fuzją to tutaj będzie można się spodziewać…
-
Art, to co się wczoraj stało to jakiś żart, który o mało co nie kosztował mnie floty, na szczęście laptop mi padł zanim porobiłem fsy z dexem z moonów, więc zaglądałem co jakiś czas z komórki, w przeciwnym razie nie wszedłbym tam cały dzień i co bym zobaczył wieczorem? Ciekawe czy GF chciałoby się wgrywać backupa na moje konto, a nawet jeśli to raczej nie zabraliby zysku agresorom. Do tego moi juz niegrający sojusznicy nie zdążyli zabudować mi układów, przez co musiałem włączyć urlop i będę musi…
-
no szkoda przemas, ale chyba i tak miałeś skończyć, graty dla agresora, choć po prawdzie to St powinno być anulowane gdyż jeśliby fuzja rozpoczęła się prawidłowo 29, to raczej nie o 6 rano? dobra nieawżne, ty tam wyżej, dlatego ze fuzja rozpoczęła się dzień wcześniej, przez co nie zdążyłem się odpowiednio przygotować, a w sytuacji gdy przeniesiono pól uni, i to te pół w których najmocniejsze floty należą do 1 sojuszu, granie fs byłoby zbyt ryzykowne.
-
Cytat od ciap: „Hmm. Teoretycznie każdy ma taką samą szansę na zezłomowanie ich.” I znó teoretycznie. Praktycznie jednak Ci którzy sąwyzej są wyżej ponieważ bardziej się pilnują i więcej graja, a więc szansa na ich zezłomowanie jest o wiele mniejsza. Cytat od ciap: „Topka gra podobną ilość czasu co słabsze top (60% do 40%)” Nie. Po prostu nie. Po pierwsze 60 do 40 oznacza że grają aż o 50% więcej czasu, a po drugie tam jest podana tylko ilość dni bez urlopu, gdy zasadnicza róznica polega na tym …
-
Cytat od ciap: „Jak jest nie opłacalne to jest jeszcze czas wybrać uni Draco.” Jak mam wybrać uni draco skoro jestem z wasatu, większy % złomu pomógłby głównie wasatowcom, poniżej napiszę dlaczego. Cytat od ciap: „Teoretycznie nic to nie zmieni ponieważ na innych ten bonus też będzie działać. Wy będziecie szybciej gonić a oni Wam szybciej uciekać. ” Właśnie nie, nie będzie tak, na innych ten bonus też będzie działać ale inni nie będą w stanie go tak wykorzystać. Załóżmy że łączymy 4 uniwersa, gr…
-
Ja miałbym jeszcze taką prośbę do Arta, mam nadzieję że inni się przyłączą, otóż byłoby miło gdyby na uni wasat było chociażby te 40% złomu z floty, wiem że te 30% miało w załozeniu zachęcić do migracji na draco, ale chyba niezbyt to wyszło. Przy 30% wiele rzeczy jest nieopłacalnych, nie da się z zyskiem wlatywać w bunkry z GSami, same ściąganie gsow jest na granicy opłacalności. Takie uni jak Vega i Xalynth nabudowały sobie flot na wyższych % złomu i jeśli na nowym wasat, będziemy mieli 30% to …
-
Ja chciałem tylko napisać że to jest (przynajmniej w grupie 2) bardzo niesprawiedliwa fuzja. Powinno to wyglądać raczej tak: W+Y, V+X+U, D+O, albo V+W+Y, X+U, O+D, a tutaj nei dość że najbardziej wyludnione uni yakini nie zostało uwzgldnione to jeszcze wasat dostanie mnóstwo ludzi wieloktornie potężniejszych od nich, ja jeszcze moze będę w stanie jakoś powalczyć, ale np. top2 flot leci poza top150, top3 pkt moze nawet poza top200 (przy samej vedze ląduje na top60) i to jest różnica nie do zasypa…
-
[ciach] ja latałem z solarem bo on mnie aprosiłdo asca ty z kolei sam go zaprosiłęś nie korzystając z sojuszników taa na pewno miałby z tobą więcej zysku niż 500kk, wy nawet nie mieliście tyle reckow żeby to wyzbierać, a rav miał na planecie te 1500, wiec reszta byłaby jego Moderator Indestructible:Upominam za obrazę.
-
Cytat od bialasek: „NIe On sciągnał moona” Co za celowe niedomówienie żeby czytający mieli wrażenie że to ty go ściągnałeś Sciągnał go Twój "braciak" I to ty sie wcisnałeś bo solar ruszył pierwszy Co do Solara to czego sie spodziewałeś, po wlocie 700gs miałby po podziału z tobą 50kk zysku z tego acsa an dobitkę? Ze mną miał 10x tyle I jeszcze twoje płacze na koniec: trzeba było powiedzieć że trzymasz z trzyonem polecielibyśmy we trójkę... Ta... chciałeś wydymać freda to fred wydymał ciebie
-
Opis później, wstawiam bo 72 godzina mija OK. teraz jest później. Mam przyjemnosć zaprezentować top1 Acs (nie licząc tej kucowskiej ustawki w której jeden gracz był po obydwu stronach :P) Jakiś tydzień-dwa temu SolarSun trafił pomniejszą flotę Rava i zauważył że rav nie zrobił także fsa główną flotą. Napisał do mnie, ale lot wychodził zbyt drogo, żeby się opłacało, musielibyśmy mieć pewnosć że się nagle nei zaloguje, a przeciwnym razei, -200k deu Zauważył to też Kupie Deuter, który chciał lecieć…
-
WItam ponownie, krótko bom zmęczony Pozdrawiam sojusz, i tych co już w nim nie są bo skończyli. Buddy też pozdrawiam, ale nie całą bo niektórzy nie napisali od miesięcy ani dexu tez nie sprzedali. Dostawców dexu też (może ktoś by chciał dołączyć do tego grona? :P) (Valdo jakiś fajny przelicznik np. za załatwienie Ci takiego konta? :D) Skan, flota i surowce bez akty, po krótkim namyśle najpierw lot po surowce, gdyż ostatni lot na dużą ilosć GS kosztował dużo deuteru, a oceniana przeze mnie szansa…
-
eee, dedykacje powinny byc dla mnie bo stek jest dzięki mnie - miałem zgłosić pushera który sobie słał sure z 3 konto na idlaka i później go farmił, ale zapomniałem o nim co w wiadomych kręgach wzbudzi podejrzenie że to kolejne Twoje kupione konto ps. i znowu nawet nie top3 kocie nigdy nie będzeisz na podium NIIIGGGDYYYyyy buahahaha
-
Piterere nie masz racji, to nie jemu się należało, tylko mi się udało wcisnąć, bo równie dobrze mógł polecieć solo, miałby trochę mniejszy zysk ale za to % większy, na szczęście ma za sobą ten okres kiedy wolał % niż zysk ja i tak byłem blisko więc raczej nikt by się nie podstawił i tak i po co znowu te wszystkie zaczepki z obu stron, weźcie przykład ze mnie, jak dostaje głupie wiadomości ciągle od tych samych osób jak np. pajac malo, to nawet nie otwieram w sumie dalszą treść takich dyskusji mo…
-
Cytat od Tomisher: „Ktoś zakosił większość złomu więc z 240 kk zysku zrobiło się krucho Ciekaw jestem czy ów cygan się ujawni” kucorc pałko, nikt nam złomu nie zakosił, jaja sobie z Ciebie zrobiłem masz tu raport wklej go: (13000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 260.000.000. Na polu zniszczeń [ciach] znajduje się 152.427.000 jednostek metalu i 95.488.200 jednostek kryształu. Flota odzyskała 152.427.000 jednostek metalu i 95.488.200 jednostek kryształu. Co do starcia fajnie mieć największ…
-
Dzięki kocurc za cynk i możliwość zarobku mimo że recków na innym moonie nie bylo % godny, ale zamiast regularnie zajmować ostatnie miejsca w top10, mógłbyś zacząć spychać w tej klasyfikacji ST Oludka Psuje on mi tam widoki