Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-27 z 27.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Hermes no to już by trzeba spytać zespół AGR , jeśli ogarneli 2% to raczej ogarną i to 5%
-
a więc tak, AGO odinstalowałem przed chwilą i nie moge go z powrotem zainstalować... nie wiem czemu, więc zainstalowałem AGR i AGR wylicza mi prawidłowo potrzebną ilość transporterów do surki która jest na planecie
-
Witam, nakładki AGO i AGR miały fajną funkcje, a mianowicie wyliczały ile potrzeba mt/dt na załadowanie całej surki w danym momencie. Teraz po zmianach ta funkcjonalność przepadła, da sie to jakoś obejść albo jest jakaś nakładka która uwzględnia aktualny poziom technologii nadprzestrzennej? pozdrawiam
-
Dżony wiedziałem że kiedyś utopisz, Twoje wszystkie loty na to wskazywały, szczególnie te gdzie aktywka obrońcy była przez cały lot :).... obrońcy gratki
-
Lyszka widze że wybiłeś sie z Minersów, gratki starcia , i przy okazji pozdro dla Romka i Matiego i innych byłych
-
jako były członek Minersów, nie wierze w taki % na graczu z tego sojuszu, SoS - ustawka mega, ale zły sojusz dla wiarygodności wybrałeś. Wałek jak 150....... bez komentarza