Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-158 z 158.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Numer 5, pozdro dla Soja i buddy. Obrońca pewnie w 2 dni odbuduje z tym eko, więc Dnia 28-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kylo Ren [D_B] ________________________________________________ Pancernik 11.000 _________________________________________ Obrońca Michaelo [UoS] ________________________________________________ Duży transporter 9.354 Lekki myśliwiec 570 Ciężki myśliwiec 1.528 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 147 Sonda szpiegowska 3.694 Bombowiec 311 Niszczycie…
-
Witam po dłuższej przerwie. Po kilku dniach przepalania dexu na różne osoby (nawet dzisiaj...), natrafiła się okazja, kolega zalogował się pare minut po starciu (chyba, bo zaświeciła się matka) ale potem się wylogował. Nie pozdrawiam osoby która ukardła złom - nie był to obrońca, więc ukoronowania życzę kimkolwiek jesteś Dnia 18-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kylo Ren [D_B] ________________________________________________ Krążownik 20.994 Okręt wojenny 5.950 Pan…
-
Valhalla [SUICIDE] & Badi [SUICIDE] & LuNu [SUICIDE] & oxy [SUICIDE] & iN1kacz [SUICIDE] vs. głęboka przestrzeń ~ 132127.89%
tr3lik - - Starcia Mensa
PostCytat od Valhalla: „Cytat od Hades X: „Wg mnie to wszystko dziwne zadnego komentarza mariolki po zlomie kasowanie planet odejscie z soja flota stoi cosnie tak. Dziwne i nikt tegonie widzial w dniu kobiet az dziw bierze ” Dziwne to że Ty o tym nie wiesz, ale w sumie bunkier na Osame nie poleci. Wszystkie sojusze, zarówno widełki jak i D-B próbowali ogarnąć sie na akcje. Tylu wiadomosci które przeszły to nigdy nie było na tym Uni. Poprostu nasze zgranie było najszybsze, no i my mamy dex nie tylko …
-
Bard0k [D_B] & Vezemir [D_B] & Kylo Ren [D_B] & Sknerus [D_B] & Fanatyk [D_B] vs. Ferdynand Oddam ~ 28576%
tr3lik - - Starcia Mensa
PostNoooo, dzięki za locik! Mariolka teraz musi się natrudzić Przetapiaj dalej !
-
Witam po raz 3ci, Kilka razy już startowałem i przepalałem deuter na kolegę, zawsze się logował, tym razem flota chyba stała z 4-5h bez akt, więc postanowiłem kolejny raz ruszyć, tym razem siadło, rezultat niżej: Dnia 07-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kylo Ren [EKO] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.521 Pancernik 1.537 Reaper 573 _________________________________________ Obrońca Mamudix _____________________________________________…
-
Witam po raz drugi na tym Uni, Krótka historia starcia, cel pewnie zabalował, stał 1h bez akt kompletnie, w głowie kłębi się myśl czy warto poświęcić Astro (bo właśnie uzbierałem) i doklepać w ciul recków, bo nie miałem nawet na połowe złomu a lot będzie raczej długi... 15 minut rozmyślania no i kliknąłem recki, wpadły dwa doplacze na stocznie i raki poszły. Do celu raków 3h... postanowiłem nie puszczać floty od razu i liczyć na to że faktycznie Tero zabalował. Powód nie puszczania floty był pro…
-
Witam, Po 4 letniej przerwie, tym razem debiut na uni po lewej stronie , zdarzało się robić go po prawej... Akcja, bez większego polotu, flota wracała z ataku złapana na fali. Dnia 16-01-2020 00:32:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kylo Ren [EKO] ________________________________________________ Krążownik 400 Okręt wojenny 540 Pancernik 410 Niszczyciel 150 Reaper 220 _________________________________________ Obrońca Commander Jupiter ______________________________________________…
-
[# 38] Method [LoG] & Malack [LoG] & ToTylkoJa [LoG] & Hejduk [LoG] vs. ProSkaner [Bwolf] 7689.24% TOP 1 ACS WOJNA
tr3lik - - Starcia Izar
PostSzkoda że kończysz Ale przynajmniej będzie teraz spokój u mnie bez Endiego i Ciebie będą nudy Gratulacje wlotu Panowie