Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-585 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
2872.2% [MNS] My Nie Śpimy vs. [DarkBlue] Dark Blue 6802.91% Zakończona
wishmaster - - Wojny Rhea
Post5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a) w przypadku systemu procentowego próg musi być liczbą całkowitą, nie mniejszą niż 1% i nie większą niż 100%. b) w przypadku systemu Antaresa próg nie może być mniejszy niż 333k i większy niż 33.300k strat. Again Provokator P&P Ps. nie ma to jak wojna bez nawrzucania sobie
-
Wiedziałem, że coś mi tu nie pasuje 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a) w przypadku systemu procentowego próg musi być liczbą całkowitą, nie mniejszą niż 1% i nie większą niż 100%. b) w przypadku systemu Antaresa próg nie może być mniejszy niż 333k i większy niż 33.300k strat. % za duży. Provokator! pozdro i poćwicz ze znajomością regulaminu
-
5074,60% The Banksters [BANKSTER] vs SMURFS [SMURFS] 835,21% Zakończona
wishmaster - - Wojny Rhea
Postbanksters macie szczęście, że Klamka jest tylko jeden
-
To i coś ode mnie, skromnego górnika Scierwo. mogło by być tyle w temacie ale pozwolę sobie trochę się rozpisać. Nie popieram handlu kontami, jeśli Nightmare nimi handlowal to jest..... Jednak jakkolwiek by nie było, nie robi się takich krzywych akcji. On nie ma honoru bo kupuje konta (zakładając, że tak jest), a pytam się gdzie wasz honor?? On postawił sobie za cel nie honor tylko bycie Top1, wy za to zrezygnowaliscie z honoru, żeby ukarać oszusta, stając się jeszcze gorszymi niż on sam. Gorszy…