Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
21542,16% Inner Demons [InnDem] vs The Banksters [BANKSTER] 2541,04% Zakończona
wishmaster - - Wojny Rhea
PostZasady to zasady. Sami prosiliscie o API dziubka z niszczenia moonow u unero, czy tam o weryfikację przez GO. A może i tego starcia faktycznie nie było?
-
Pozdro dla lojalnych znajomych! Dnia 24-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 23 Krążownik 40.000 Okręt wojenny 10.000 Niszczyciel 5.061 Pancernik 19.926 _________________________________________ Obrońca Ultra Kopytko ________________________________________________ Duży transporter 6.112 Sonda szpiegowska 8 Satelita słoneczny 459 Wyrzutnia rakiet 95.000 Lekkie działo laserowe 10.000 Ciężkie d…
-
PostW prawdzie nie jestem już członkiem InnDem, ale miałem duży wkład w aktualny % jaki InnDem osiągnęło w tej wojnie, (Pomimo wszystkich teroii spiskowych jakie były snute na temat starcia z unero21), dlatego też pozwolę sobie na komentarz. Zgodnie z regulaminem działu wojny, nie ma rw, nie ma %. Do tego odranicza was przedział czasowy: punkt 4 mówi: "RW musi zostać wklejone do odpowiedniego tematu wojennego na forum (zgodnie z zasadami wklejania dla danego typu RW) nie później niż 48 godzin po pow…
-
#15 SOLO: wishmaster vs. Ultra Kopytko--------503,78% Dnia 23-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 40.000 Okręt wojenny 10.000 Niszczyciel 5.061 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Ultra Kopytko ________________________________________________ Duży transporter 1.997 Lekki myśliwiec 412 Ciężki myśliwiec 208 Krążownik 1 Recykler 2 Sonda szpiegowska 1.…
-
No i wróciłem Jak bym wisiał za push na tym koncie, to i ono by wisiało na banie, a jakoś tego nie zauważyłem. Wisiałem, za nie odesłanie złomu z prób moonowych. Tyle w temacie, proszę o zamknięcie! Moderator Ruda:Zgodnie z życzeniem temat zamykam.
-
Z pozdrowieniami dla lojalnych znajomych Dnia 19-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster ________________________________________________ Niszczyciel 5.061 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca KaUmanawardze ________________________________________________ Mały transporter 526 Duży transporter 1.114 Lekki myśliwiec 13.326 Ciężki myśliwiec 32 Krążownik 1.314 Okręt wojenny 1.658 Recykler 2.348 Niszczyciel 18 Pancernik 1.172 _________…
-
PostCytat od Miskov: „Na 13 graczy InnDemm 4 "aktywnych" ekonomow, 2 bany oraz 7 urlopow... ” My już swoje w tej wojnie wylataliśmy, więc czas na urlop
-
#14 SOLO: wishmaster [InnDem] vs. janko31-----346,87% Dnia 15-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [InnDem] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 140.000 Ciężki myśliwiec 26 Krążownik 36.168 Okręt wojenny 10.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca janko31 ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 16 Krążownik 1 Recykler 11 Satelita słoneczny 1.000 Wyrzutn…
-
#13 SOLO: wishmaster [InnDem] vs. OZZ-----147.74% Pushów ciąg dalszy: Dnia 15-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [InnDem] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca OZZ ________________________________________________ Duży transporter 1.755 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor wishmaster [InnDem] _____________________________…
-
Jaki push... Heheh. Przetapiaj. Albo zbieraj na odsylke
-
tak to jest ze szczekaczami że szczekaczywuja gratki szajka steka. Przetapiaj. PS. Link wysyłasz, a pozdrowki gdzie?
-
dalej coś kiepsko ci idzie z czytaniem. Po pierwszym złomie się zalogował i napisał pw. Drugiego fsa może i olał, nie wiem. Wrócił kilka godzin później na innej gali zupełnie. Więcej nie będę ci objaśniał. [ciach] Moderator Ruda:Prowokujący fragment ciach
-
Jak byś cokolwiek rozumiał, to byś umiał przeczytać główny temat i doczytał byś, że stało na moonie. [ciach] Moderator Ruda:Prowokujący fragment usunięty.
-
Kolega chyba definitywnie podziękował Ogame.pl Po pierwszym złomie nie zalogował się nawet, żeby odebrać drugiego fsa, który wylądował kilka nieco później. Dzięki temu, wykręciłem na nim już łącznie 1,7kkk zysku :D Tak czy inaczej, po raz kolejny życzę mu spokojnych wakacji i pociechy z powiększającej się rodzinki, zdala od cyferek. Dnia 01-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wishmaster [InnDem] ________________________________________________ Krążownik 40.000 ______…
-
Akcja z serii "stało-nie stoi" Chciałem kupić, ale gość nie chciał sprzedać, więc wziąłem za darmoszke Kolega bardzo ładnie się zachował. Pogratulował i napisał pw: oddamm 01.08.2017 07:26:11 Graty, przyspałem trochę co zdarza się niezmiernie rzadko, żona na dniach rodzi więc uszczęśliwiłeś ją niezmiernie. Zsyłałem akurat wszystko bo konto miał przejąć kolega. No cóż i on niech będzie wolny w te piękne sierpniowe dni. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję wyczucia. Mimo, że miał sporo czasu żeby po…