Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 218.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam weteranów Moje pierwsze Uni - 15 kariery tam nie zrobiłem, raczej był to czas poznawania "co-i-jak" - w szczytowym okresie pewnie jakieś top 300 (co przy tamtych czasach, gdy na danym serwerze grało kilka tysięcy ludzi (i to nie, że zaraz po starcie) może nawet nie było najgorsze ;)) Grałem w różnych sojuszach, najdłużej chyba w Comsaid Już po samej lekturze tematu i po spojrzeniu na niektóre nicki wspomnienia odżyły Pozdrowienia!
-
El Marek [KNR] & Masza [KNR] vs. szalonybimbrownik [Syndykat] ~ 41318.03%
silver88 - - Starcia Wezn
Postkosmiczny zysk - gratki.
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
Post@ViZZioN - kiedyś gadaliśmy, jak będziesz leciał nad morze to wstąp, zapraszam
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
Postchłopaki trochę przekombinowali z powodu znanego tylko u nas w soju - tylko tyle i aż tyle. Proponuję wszystkim udać się na przyjacielskie piwko, wszakże to tylko obrazki i cyferki. Pozdrawiam
-
Jarex [OPE] vs. kutech [WHITE] & dex [OLD] & ladys [OLD] [OBRONA] - 121 życzeń ~ 6975.97%
Postelegancko wyszło! Gratki - zwlaszcza dla Dexa, za zaktywizowanie Ladys zyczenia na święta w sam raz. Atakierowi "szybkiego SZO"