Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 218.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zlomek [Robotix] vs. NajlepszeKebaba [KOP] ~ 3859.87% + 3844.84% + 3806.68% + 3846.79%
silver88 - - Starcia Wezn
Post"Temat solidnie przeczyszczony" - ten obrazek z komarem był akurat mega zabawny
-
Uni Wezn discord
PostWitajcie, Dostałem ostatnio wiele PW z pytaniami odnośnie kanału Wezn na zamkniętym już, nieoficjalnym discordzie. Podobnie jak wy, lubiłem to miejsce - bez cenzury i na luzie zaryzykuje stwierdzenie, że nasze Uni to jedne z najbardziej "ognistych" i wygadanych, ale mimo to potrafiliśmy wspólnie śmiać się z różnych głupot pomimo różnic sojuszowych dlatego zapraszam Was na discordowy kanał Wezn bez cenzury discord.gg/K4DvqH Nie ma moderacji, ale zaleca się brak jeżdżenia po rodzicach, dzieciach i…
-
[Top 2 ACS] - El Marek [KNR] & czubulus [KNR] & Cobretti [KNR] vs. Cr7 ~ 708556.29%
PostA jak to się stało, że CR7 spakowany, a w punkcikach ogólnych (i flotach) bez spadku? unknown.png unknown.png Ja tu tylko to zostawie...
-
Dobrygracz & Maszka [KNR] & El Marek [KNR] vs. SzaMyAmator [SMERFY] ~ 184 527.34% - Zemsta jest słodka....
PostDex to taki zawodnik, że odrobi w 2 tyg (popełnił błąd), przyznał - szacun. Atakującym gratki (albo i nie - każdy normalny ludź powinien być wtedy na imprezie.... noł-lajfy ) <ciach!) Pozdro uWezn. Moderator mntek:Flame off
-
SzaMyAmator [SMERFY] & ladys [SMERFY] & zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] vs. czubulus [KNR] ~ 49583.39%
PostEryczka też pozdrawia Akcja fajna - coś się ruszyło na Uni. Free - nie pultaj się aż tak - to tylko gra. Czubuś SZO Pozdro
-
kupowanie Anty w Turcji
silver88 - - DiD Kalyke
PostNajcik - Ale chodzą głosy, że DE, to już prawie Kalifat (turecki) więc... to tak pół żartem... a serio - no to jak tak się zadziało, to mega słabo