Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 218.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Chemiczny

silver88 - - Nauka

Na usprawiedliwienie miałem jeszcze pojęcie komponowania (tzw. blendingu) benzyny -> bo faktycznie trzeba pamiętać, że to mieszanina róznych związków chyba że to własnie to, tylko nomenklatura inna ostatecznie nie odpowiedziałem, zatem nie czuję się kompetentny zadawać

• Chemiczny

silver88 - - Nauka

Etylizowanie?

• Chemiczny

silver88 - - Nauka

Zgadza się

• Chemiczny

silver88 - - Nauka

Pytanie będzie o wygaszanie fluorescencji fluoroforów w roztworze Jaka nazywa się relacja (równanie) która łączy czas życia fluorescencji fluoroforu przy nieobecności substancji wygaszającej ze stężeniem wygaszacza oraz względną (unormowaną) wartością intensywności fluorescencji?

• Chemiczny

silver88 - - Nauka

Kopalnia znajduje się w Ytterby a pierwiastki o które chodzi to należące do metali ziem rzadkich iterb, itr, terb i erb.

• zgredek [OLD] mnóstwo ST po właściwej stronie, wysoka liczba punktów ogólnych i flot, plus wszystko, co powyżej.

• Przecież lista serwerów jest już przyklepana co wielokrotnie tu powtarzano i nikt nie ma na to wpływu (poza GF), więc co Ty konstruktywnego chcesz tu jeszcze tworzyć?

• Osobiście to bym sugerował, żebyście skończyli już narzekać. -"ankieta przed łączeniem" - taa już to widzę, 150 opcji, 3x tyle serwerów a i tak zawsze się znajdzie niezadowolony - wrócimy do punktu wyjścia. -"nierówny podział koszyków" - może poza tym gdzie Quantum to kolejny zbędny lament. Zawsze któreś uni bęzie mocniejsze a któreś słabsze - z założenia, wiec j/w. -"byłem top 6 i spadne do top 120" - o matko, zyciowy dramat. A w domu wszyscy zdrowi? -"grałem ze złomem z obrony/80%/z czymś tam …

• Kto nie jak nie Ty. Graty! W mojej opinii kwestia czasu, na co złożyło się kilka czynników złom trafił, tam, gdzie powinien

• Krzykacz wlatujący w saty dojechany, przyłączam się do gratów

• Zostałeś dex turbo-złomiarzem - od informacji, że zamierzasz tam przenieść lotkę do złomu mineło mniej niż kilka godzin Alienowi Sz/O bo spoko gość, już teraz wie, jakich błędów unikać

• Ładnie gruchneło cierpliwość i wytrwałość w polowaniu na grubo się opłaciła jeszcze raz graty. Obrońcy SzO ale nie zanosi się póki co na to

• MUNDIAL 2018 - typowanie

silver88 - - Piłka Nożna

1. Brazylia - Niemcy (3:2) 2. Griezmann 9 goli 3. Półfinał, drugie miejsce w grupie, 15 bramek

• Taki wlot w bunkierek parę dni temu, z jakimś tam nawet zyskiem (poszły jeszcze dofarmy, ale zgubiłem RW) - szału ni ma, ale nic się nie dzieję, to wrzucam Piona OLD! Dnia 08-06-2018 03:19:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor silver88 [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 4.965 Lekki myśliwiec 140.000 Krążownik 8.000 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca wand [ZLOM] ________________________________________________ Duży t…

• duet dex & zgredek niezawodny w szybkich, spontanicznych akcjach graty koledzy. Dla Oldboy'a (choć mielismy lekką spinę po drodze) wszystkiego dobrego w życiu bez nałogu.

• Zmiany na uni

silver88 - - DiD Oberon

Zależy z jakim uni nas połączą - jest też opcja, że z młodszym niż nasze. Ale to jedyna opcja na zwiększenie liczby graczy, obecnie nic już tego nie zrobi, nawet super konfiguracja - z prostej przyczyny - domyślnie nowemu graczowi wyświetla się najnowsze uni podczas rejestracji. A i nie sądze, aby ktoś specjalnie wertował i szukał odpowiedniego dla siebie zestawu, a już na pewno nie na ponad 2 letnim uni.

• Hehe do usług, polecam się na przyszłość no i graty raz jeszcze ładnego zarobku. obrońcy Sz/O, bo wygląda na to, że będzie

• wow, czyścioch! Moderator Ruda:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi

• Jak już pisałem na PW, graty za wyczucie

• Szału z zarobkiem nie ma - ale jestem przeświadczony, że na tym poziomie "obumarcia" uni liczy się jakikolwiek ruch i dobra zabawa Piona dla OLD! w szczególności dla Dexa i Zgredka za nocne rozmowy. specjalne dzięki dla Ladys za wypożyczenie recków (moje zagineły w akcji podczas utraty synchro w momencie resetu serwera o 3:00...;) ) Pozdrawiam ponadto wszysztkich pozostałych, aktywnych graczy. Obrońcy SZO Dnia 15-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor silver88 [OLD] ___…