Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 218.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Osobiście to bym sugerował, żebyście skończyli już narzekać. -"ankieta przed łączeniem" - taa już to widzę, 150 opcji, 3x tyle serwerów a i tak zawsze się znajdzie niezadowolony - wrócimy do punktu wyjścia. -"nierówny podział koszyków" - może poza tym gdzie Quantum to kolejny zbędny lament. Zawsze któreś uni bęzie mocniejsze a któreś słabsze - z założenia, wiec j/w. -"byłem top 6 i spadne do top 120" - o matko, zyciowy dramat. A w domu wszyscy zdrowi? -"grałem ze złomem z obrony/80%/z czymś tam …
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
silver88 - - Piłka Nożna
Post1. Brazylia - Niemcy (3:2) 2. Griezmann 9 goli 3. Półfinał, drugie miejsce w grupie, 15 bramek
-
Taki wlot w bunkierek parę dni temu, z jakimś tam nawet zyskiem (poszły jeszcze dofarmy, ale zgubiłem RW) - szału ni ma, ale nic się nie dzieję, to wrzucam Piona OLD! Dnia 08-06-2018 03:19:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor silver88 [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 4.965 Lekki myśliwiec 140.000 Krążownik 8.000 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca wand [ZLOM] ________________________________________________ Duży t…
-
Zmiany na uni
silver88 - - DiD Oberon
PostZależy z jakim uni nas połączą - jest też opcja, że z młodszym niż nasze. Ale to jedyna opcja na zwiększenie liczby graczy, obecnie nic już tego nie zrobi, nawet super konfiguracja - z prostej przyczyny - domyślnie nowemu graczowi wyświetla się najnowsze uni podczas rejestracji. A i nie sądze, aby ktoś specjalnie wertował i szukał odpowiedniego dla siebie zestawu, a już na pewno nie na ponad 2 letnim uni.
-
Szału z zarobkiem nie ma - ale jestem przeświadczony, że na tym poziomie "obumarcia" uni liczy się jakikolwiek ruch i dobra zabawa Piona dla OLD! w szczególności dla Dexa i Zgredka za nocne rozmowy. specjalne dzięki dla Ladys za wypożyczenie recków (moje zagineły w akcji podczas utraty synchro w momencie resetu serwera o 3:00...;) ) Pozdrawiam ponadto wszysztkich pozostałych, aktywnych graczy. Obrońcy SZO Dnia 15-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor silver88 [OLD] ___…