Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 227.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Top 10 Solo & ACS uni Rhea

Miracle - - Starcia Rhea

Jakby wszystkie starcia były podane w temacie byłoby dużo łatwiej a tak przeoczyć łatwo Przy kolejnej aktualizacji poprawie to

Miracle - - Starcia Rhea

Cytat od TheSnacker12: „Cytat od Manamanah: „ron Mike [KKK] & Vampir [KKK] & Bat [KKK] & Szpila [Republic] & pan_zlotowa [KKK] vs. ZeroJedynkowy [LoF] 909.93% Bilans: +63.615.260 | 23.01.17 | TOP1 ” Tu troche kolorki sie nie zgadzaja ” dziękuję za zwrócenie uwagi. zwykłe niedopatrzenie Cytat od Klimek: „Proszę poprawić te mase błedów w top 10 solo. No money - top 1 Kuziemek - top 2 Zaaktualizować ” Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Manamanah (Czwartek, 17:38). Jak widzisz o wielki nieomy…

Miracle - - Starcia Rhea

Poprawione

Miracle - - Starcia Rhea

TOP 10 SOLO uni Rhea1. Sacrafice [DarkBlue] vs. Love 15.924.27% Bilans: +1.042.384.702 | 10.05.17 | TOP1 2. Namenoo [PZT] vs. Sentinel 9.570% Bilans: +741.016.035 | 15.05.17 | TOP2 3. Provokator [MNS] vs. kamix 6.819.36% Bilans: +531.484.372 | 6.04.17 | TOP1 4. Kanclerz [MNS] vs. Madoxe [WKO] 6.649% Bilans: +511.773.113 | 4.05.17 | TOP1 5. Klamka Agressiv [InnDem] vs Jamaica [BANKSTER] 6.040% Bilans: + 15.453.929 | 20.04.17 | TOP1 6. Sacrafice [ZDI] vs. takitam [NTU] 5.470.28% Bilans: +137.974.1…

• Brawo Panowie pięknie to zostało zrobione ☺ karma wraca ☺

• Cytat od t_rex: „Kiedyś dostaniesz tego wielce zasłużonego bana a może wcześniej skończą Ci się multikonta do zezłomowania nawet te od Miracla - zobaczymy. ” przecież wszystkie push konta dostałeś ☺ Jak miło byc poza ogame ☺

• Gratuluję Kermit stejka jak na libre to pewnie mały % i zysk, ale w moich realiach jest on mega do nastepnego

• S&D - wątek dyskusyjny

Miracle - - Seek & Destroy

A może warto wprowadzić do S&D nagrodę dla najlepszego debunkrownika? Liczyłaby się wartość zniszczonego bunkra, ale nie mam propozycji dla nagrody

• No Badi! Teraz to dowaliłeś z grubej rury NC po właściwej stronie i tak ma być nic tylko gratulować Zysk miodzio procent kosmiczny tak trzymaj

• Test gratulacje wyczucia czasu. Odbudowa będzie na 100%.

• Witam szanowną publikę uKallisto razem z Marsiciem mamy zaszczyt przedstawić państwu nowe TOP 1 ACS uKalliso. Miałem wczoraj jakąś wenę na skanowania i leciałem po kolei jak leci początkowo miałem lecieć na innego pana z zyskiem i procentem dużo mniejszym bo lepszy rydz niż nic, ale niestety kampił - nieładnie. Już miałem zrezygnować i iść spać aż tu nagle wyświetliła się flota w bunkrze myślę sobię - cud miód malina! Tylko czym ja to zezłomuje i zbiorę??? Pierwsza myśl Badi lub Marsic. Niestety…

• No i oszutsty z UNITY mają top 1 solo Nie ma co gratulacje się należą za te chęci do gry Rekordy starć ładnie zaczynają wyglądać

• Mini ST SOLO -20% ACS -30%

Miracle - - DiD Kallisto

Miracle [UNITY] vs. odddam konto [EDEN] 73.15% Dnia 02-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Miracle [UNITY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 3.000 Duży transporter 1.000 _________________________________________ Obrońca odddam konto [EDEN] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 1.149 Recykler 1 Satelita słoneczny 61 Wyrzutnia rakiet 687 Lekkie działo las…

• Rekordy Kallisto

Miracle - - DiD Kallisto

Miracle [UNITY] Dok kosmiczny: 6 Technologia laserowa 13 DT 9 657 + dodane rekordy ze screenów ociec test [N C] Lekki myśliwiec: 47.062 Krążownik: 9.081 Pancernik 11.685 Recykler: 10.491 GS 16 Bombowiec 169 Obrona na planecie Wyrzutnia rakiet: 112.051 Wojownik_Swiatla [CIS] Lekkie działo laserowe: 12.000 dazabon [DBZ] Ciężkie działo laserowe: 1.602 dazabon [DBZ] Działo gaussa: 860 keinaM Działo jonowe: 350 keinaM Wyrzutnia plazmy: 540 keinaM + rekordy z działu ST cedrik [N C] Okręt wojenny 4.005…

• Gratulacje Marsic top 1 uni Bardzo mnie cieszy, że ten tytuł wpadł w Twoje ręce i do sojuszu. do naSTępnego

• Rekordy Kallisto

Miracle - - DiD Kallisto

Dodane. Rekordy moje: Ilość planet: 9 Miracle [X-MEN] Największa wartość planety: 199.371 Miracle [X-MEN] Liczba w jednym układzie: 3 Miracle [X-MEN] Ilość zabudowanych pól na planecie: 183 Miracle [X-MEN] Ilość księżyców: 7 Miracle [X-MEN] Wartość punktowa księżyca: 23.211 Miracle [X-MEN] Liczba w jednym ukladzie: 3 Miracle [X-MEN] Ilość zabudowanych pól na księżycu: 18 Miracle [X-MEN] Największa ilość ST w ciągu 24h: 2 Miracle [X-MEN] Dok kosmiczny: 5 Miracle [X-MEN] sumarycznie Kopalnia metal…

• Dnia 01-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Miracle [X-MEN] ________________________________________________ Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 9.148 Mały transporter 677 Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca jacco15 [CZW] ________________________________________________ Mały transporter 46 Duży transporter 1.383 Lekki myśliwiec 248 Ciężki myśliwiec 36 Krążownik 13 Okręt wojenny 4 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 12 Sonda szpiegowska 620…

• Rekordy Kallisto

Miracle - - DiD Kallisto

Mogę przejąć prowadzenia

• Rekordy Kallisto

Miracle - - DiD Kallisto

Miracle [B A] Stacja księżycowa : 6 Falanga czujników : 7 Laboratorium badawcze 13

• Rekordy Kallisto

Miracle - - DiD Kallisto

Mari dodałbym rekordy takie jak: Księżyce * Ilość posiadanych księżyców: * Liczba w jednym ukladzie: Planety * Ilość Planet:14 Dagusia * Największa Wartość Eko: * Ilość zabudowanych pól na planecie: * Ilość pól na WSZYSTKICH planetach: * ilość zabudowanych pól sumarycznie: Walki: Największa bitwa 1 vs 1: * Największa bitwa acs: * Zysk ze złomu po bitwie: -> Metal: -> Krysztal: -> Deuter: * Łączna liczba zezłomowanych GS (w jednej bitwie) Wydobycie dobowe * Metal * Kryształ * Deuter * Łącznie Ora…