Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-4 z 4.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zawsze tak jest przy zachwalaniu .... jeden wiecznie rządzić nie będzie .. zawsze znajdzie się silniejszy. Gratki dla was bo w porównaniu do tych panów ja lubie sie wyspać rzecz ludzka
-
Deklaracje wojen hdk honorowi dawcy krwi vs ASO ASSASSIN SOJUSZ Zakończona
Assasin - - Wojny Wezn
PostDla nas to juz bez znacznie .... sojusz przeniosl sie na nowe uni xanthus tutaj sie bawimy .... o tym to ja juz nie pamietam dawno
-
Assasin - - Wojny Wezn
PostGościu co wy wogóle wyprawiacie masz wojne z nami a spamujesz innymi rw .... to nie są rywale już wcześniej pisałem o kasacje tematu.... Sami ustaliliście reguły wojny a zadne nie zostały spełnione raptem 2 osoby w sojuszu z top 120 wyskakujące do ekipy 30 flociarzy z assassin (Aso) top 50
-
Assasin - - Wojny Wezn
PostPrzepraszam utworzyłem nowy tag a miałem po prostu odpisać na posta tamtego można usunąć.... To jeszcze raz założyciec sojuszu Assassin (Aso) odpowiadamy na wezwanie. Moje pytanie jeszcze raz do administracji kto podlicza % z rw. Moge to robić łącznie z datami wstawianych rw pytanie również kto sprawdzi wiarygodność. Pierwszy raz uczestniczymy w wojjnie