Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-9 z 9.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szkoda androg tych gwiazdek no ale tak to bywa jak się śpi, a nie pilnuje floty Jak najszybszej odbudowy Obrońcą gratulacje za akcje Pozdrawiam
-
Obrońca często przez dzień zostawiał flotę na 30-40min . Ja do niego miałem bardzo daleko, chociaż 2 razy próbowałem ale w połowie lotu musiałem zawracać - myślałem nawet żeby tam planetkę przenieść bo czułem, że jest do trafienia ale jakoś nie bardzo mi się to opłacało dla 1 celu ... Aż ktoś Go ustrzelił Gratulacje agresorowi, a obrońcy SZO Pozdrawiam!
-
Gratulacje wlotu ! Procent i zysk konkretny - miłego przetopu i czekamy na kolejną wielką akcje za jakiś czas Obrońcy bądz co bądz - SZO !
-
Witam, nigdy wcześniej tej floty nie widziałem. Dzisiaj skanuje, stała na pustym moonie bez aktywki, także pozostała tylko formalność Pozdrowienia dla wszystkich Warriorsów szczególnie dla Consta, ramadka i androga za próbę użyczenia recków - na szczęście moje jakoś dopełzły Oraz pozdro dla wszystkich aktywnych graczy Obrońcy SZO Dnia 29-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zimny [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 15.000 ____________…
-
Witam - na przywitanie, małe starcie. W porównaniu do ostatnich wyczynów na uni to wstyd dodawać ale moje pierwsze na Wasat więc wklejam Pozdrowienia dla Consta, Ramadka, całej ekipy Warriorsów i wszystkich aktywnych graczy Obrońcy SZO Dnia 21-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zimny [WarriorS] ________________________________________________ Pancernik 8.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca arthulio [R I F] ______________________…