Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-8 z 8.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no jeszcze w Wielki Piątek bym zrozumiał ale tak przy Wigili Paschalnej... no taka Radość a tu taki smuteczek :). Gratluję atakującym a obrońcy SzO... no cóż muszę sie bardziej ogarnać z tymi FSami. Wesołych, radosnych i rodzinnych Świąt!!! PS1. pierwsze dofarmianie też nie powinno dojść - przynajmniej w na kolejce flot GSy były przed ta atakującą flotą. PS2. przy atakach muszę przestać czatować bo przez to przegapiłem wysłanie o dobrej porze większej liczby recków
-
Orisai [A O A] vs. CHINESE [C E] & KAyto [C E] & OutOfTouch [C E] 8707.65%
rosa - - Starcia Zagadra
Posti też to miałem na myśli pisząc o szpiegowaniu. Multi jest zakazane i już.
-
rosa - - Starcia Zagadra
Postherhor67 szukałem w zasadach (nie bardzo wnikliwie ale zawsze) i nie znalazłem informacji o tym że nie można wysłać szpiega do innego sojuszu. możesz mi pomóc znaleźć to w zasadach?
-
rosa - - Starcia Zagadra
Postno to nie doczytałem się informacji o szpiegach - poszukam w zasadach. BTW - teraz widać jak na dłoni uczciwość Księżniczki - ciekawe za co dostał bana. razem z Orisaiem i ASAGiem. jedno słowo - HIPOKRYCI.
-
rosa - - Starcia Zagadra
PostCytat od ksiezniczQa: „NIE ZROBICIE TEGO BO WOLICIE NISZCZYĆ SATELITY GÓRNIKOM! NIE POTRAFICIE LATAĆ NA FLOTY BOŚCIE ORDYNARNA BANDA PINOKIÓW I KOLARZY! ” zamiast się przechwalać i krytykować zróbcie coś z tym. Skoro pinokie i kolarze strącili 240 GSów to jak to świadczy o waszym najwspanialszym flociarzu?! może czasem warto się przyznać, że dało sie ciała - pogratulować sobie a nie obrzucać się inwektywami. Cytat od ksiezniczQa: „Jeśli się mylę to udowodnijcie! Ściągnijcie jego kulki i floty Ha…