Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Atak na księżyc 19.01.2016 06:26:31 Od: dowódca floty Flota z Hilary-Piotr [1:175:9] dotarła do księżyca planety VARN-4 [ciach]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 9 % Szansa na zniszczenie GŚ: 45 % Gratki panowie szkoda ze brakuje mi czasu i tylko to pozostaje Moderator RevenGee: Upominam za koordynaty
GRATULACJE DAWID xD JESTES SZYNOL DLA MNIE OD DZIŚ. Ten lot dał nam tyle emocji ze szok xD serce czułem w gardle chociaż nie moja flota leciała MIENSKO JESTEŚ WIELKI Jeszcze raz graty i SzO tak dla Ciebie jak Dla Sythe Znalazłem cos dla Ciebie -JUZ TO SLYSZAŁEŚ ! youtube.com/watch?v=MSdeI9yjfMQ TOP 1 JEST NASZE ! Długo nikt tego nie pobije Krótko mówiąc Kuce pomału rozumieją z kim TAŃCZĄ !