Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-6 z 6.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
BoixBoss - - Wojny Uriel
PostA żyj w tej swojej wyimaginowanej rzeczywistości.. Przykro mi, ale jakoś nie ruszają mnie Twoja słowa.. Śmieszą owszem. Byle tylko dogryźć i pluć jadem. Znajdziesz jeszcze jakiś aspekt, w którym można by mnie było obrazić? No to szukaj i działaj Bye bo już nawet nie chcę mi się tu zaglądać Zwycięstwa nie gratuluję, bo ta cała wojna, od samego początku to dla mnie porażka i nie muszę się nią jarać tak jak Wy. Nikt mnie do tego nie zmusi.
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
BoixBoss - - Wojny Uriel
PostEj ej.. Zważaj na słowa.. Nigdzie Was nie obraziłem.. A moje podejście jest właśnie takie, jak i reszty sojuszu.. I wcale nie muszą mnie wywalać, bo sam mam w zamiarach opuścić sojusz, w którym nie ma zgrania.. Czekam tylko do końca wojny.. Nie chcę dezerterować.
-
BoixBoss - - Wojny Uriel
PostHeh.. a z jakiej racji miałbym ratować honor sojuszu? Na tyle się jeszcze z nim nie zżyłem ale nie muszę się tłumaczyć Chcieliście wygrać, to macie Mnie to tam lotto..
-
BoixBoss - - Wojny Uriel
PostNo już niebawem koniec z tymi śmiesznymi rw
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
BoixBoss - - Wojny Uriel
PostPięknie aż miło popatrzeć
-
BoixBoss - - Wojny Uriel
PostPolujcie, polujcie, a na koniec zróbcie sobie siestę z okazji wygranej ja latam tam, gdzie mam flotę i w miarę blisko Nawet jeśli trafiłbym kogoś z Was, to steka na forum i tak nie wrzucę, bo zbytnio nie korzystam No, ale Wy róbta, co chceta Mnie to nie interesi początek uni więc póki co, na razie stawiam na rozwój Pozdro