Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Chodzi mi o te cyferki co w ramce zaznaczyłem zapodaj.net/9865182fa5c4f.png.html z tego dodatku co też zaznaczyłem po lewej A czy ewentualne trzymanie wszystkich kopalń na tym samym poziomie jest w sumie dobre ? Bo wydobyciem, się różnią i tak, więc czy jest sens jeszcze bardziej sobie ucinać Kryształ i Deuter które i tak produkuje się bardzo wolno ? a czy wg
Dobra w sumie wszystko działa tylko pytanko czy można jakoś usunąć cyferki z obrazków na budynkach ? wkurzają trochę ;d jak mi na to odpowiecie to temat do zamknięcia będzie ;d
Zainstalowałem wtyczke AntiGame ...ale nie wiem co ona robi, jak z niej korzystać i jak ma mi pomoc niby w rozbudowie ;d P.S koeko.iq24.pl/podglad_posta.asp?id_komentarza=2040420 czy ten poradnik jest kompetentny jeśli chodzi o rozwój czy nie koniecznie ?
Witam serdecznie! Jestem nowym graczem, aktualnie tułam się bez celu po uniwersum, a chciałbym obrać prawilną drogę górnika. Ma ktoś jakiś poradnik odnośnie rozbudowy planet i koloni z tego zakresu? Wszędzie przewija się ten oto link: board.ogame.onet.pl/thread.php?threadid=901403 Ekonomia - optymalizacja opłacalności i najszybszy rozwój. jednak jest on już nieaktualny i chciałem zapytać czy macie coś podobnego ? Dzięki wielkie, i pozdrawiam serdecznie.