Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-6 z 6.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
flota złapana na fali pozdrawiam cały sojusz B_N Dnia 21-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mikello [B_N] ________________________________________________ Okręt wojenny 325 Pancernik 111 _________________________________________ Obrońca Senator Mimas [TSW] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 21 Lekki myśliwiec 108 Krążownik 141 Okręt wojenny 20 Recykler 60 Wyrzutnia rakiet 27 Lekkie działo laserowe 86 Ciężkie działo l…
-
Witam po raz pierwszy tutaj. Rw poniżej 10% nie wystawiałem Pozdrawiam cały sojusz oraz znajomych z uni byłby czyścioch ale połowa floty była w locie Dnia 14-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mikello [B_N] ________________________________________________ Okręt wojenny 125 _________________________________________ Obrońca Tytan-16e1 [VETO] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 22 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 22 K…
-
Sylwester zrobił swoje od dłuższego czasu zastanawiałem się nad zrobieniem pożegnalnego ST bo strasznie dużo życia przepływa przez palce przez gre. Odbudowy na pewno nie będzie, konto oddałem i nawet nie próbowałem zbierać złomu mimo że zalogowałem się 40 min po ataku...śmiało mógłbym 100kk podkraść ale widok raportu mnie ucieszył i zaczynam nowy rok bez ogejmowego nałogu. Agresorom gratuluje zorganizowanie ataku bo lecieli z wielkich odległość( nawet przeszło mi przez myśl że ktoś z buddy mnie …