Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-11 z 11.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kolejne konto ktore kanarek kupil, jak wy smiecie taki push wklejac. Pozdrawiam grupe, a nie sory ich juz wysprzatalismy obroncy nowego konta, widze tam Tyskie na allegro juz czeka mozesz brac smialo
-
slabe, konto kupione, mysle ze nawet sam "wlasciciel" przyjdzie do tematu napisac iz sprzedal konto ^^. Lec dalej i sie nie zatrzymuj, jeszcze pare botow zostalo masz co robic ;p
-
Robota wykonana wzorowo, prawie wszystkie odpadki posprzatane z uni, powodzenia na nowym zapewne ilidany, salahy i dj szybko sie tam odnajda :).
-
Cytat od marcinysa: „sio mi z tematu i surowce odsylaj do admistracji za wujka tylko co do grosza! ” polecam dobrze znana masc? za malo tego "oddam oddam" a sorki widac tylko na tyle cie stac, pewnie telepatycznie uni czesales siedzac na u ^^. Refleks wszak godny podziwu i konto po zlomie szybciutko ucieka na Urlop. cuz za zbieg okolicznosci spoznil sie pewnie z odswiezaniem co ?:D Gratuluje raz jeszcze wszak starcie niczego sobie, oddam oddam bez odbioru.
-
Cytat od Killer: „Widzę że zostałem wywołany do tablicy, więc: po 1 nie wrzucam tu steków ze względu na takich jak Ty po 2 broniłem się przed atakującym graczem więc to on powinien wstawić st po 3 piszesz do mnie na pv, umoralniasz mnie grozisz mi a sam zakładasz sojusz z kimś kto jest po banie po 4 nie gadam z hipokrytami po 5 w odpowiednim czasie też będziesz po prawej stronie ” Panie jak tam ta obrona? chyba obronców musisz wymienic bo cos nie pyklo ześ na pushyk extremalny wlecial? xD
-
Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „RKa prosi o 2 screeny, z florą i znikającą flotą, bo jak wszyscy wiemy nie było to nawet nagrywane tylko bot czasy podał. (jak nagrywaliście to macie screeny) Pozdrowienia dla całego sojuszu Elita, Erato odgrażał się, że po skupieniu sandacza i wszystkich innych kont pozłomuje wszystkich bieliźniarzy, dostał od nas bułę na mordę i zmienił szybko zdanie. Widzę zasady tutaj wszyscy mają jak chorągiewki na wietrze, jak im pasuje tak wieją. ” Zabawne słowa od strony która…
-
Cytat od Wielki Elektronik: „Wesołych, co tam się dzieje u was w topce? Deejay flotę rozbił, zardzewiały też a bayu 7 pozycji podskoczył? To ponad 10 kk pkt? To jest przyrost! ” Tylko 10kk?? bayu co ty sie obijasz dalem ci calosc na wielkanoc, odbieraj drugie 10 nie kis w rynku. powodzonka i wesolych.
-
Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „"kolega" został przefarmiony z piątku na sobotę na wszystkich możliwych aktach, spał i wyłączył powiadomienia z bota ( tak są sposoby na boty). Nauczył się że jednak jego bot jest źle skonfigurowany i tym razem właściciel stawił się na czas i finezyjnie przeklikal WR. Moj blad nie dałem KR bo lekko bym się przebił. Niedługo będziesz miał skreślony nick więc ciesz się złomem, gratulacje morda nie zdążyła mi jeszcze odpuchnac po weekendzie a tu kolejny strzał ” Tym się …
-
Witam, serdecznie normalnie nie podejmował bym ąż tyle fatygi by założyć konto na forum , lecz postawa "agresora" po starciu, zachęciły mnie jednak do podzielenia się jego wtopki z szerszym gronem. Widać nie każdy potrafi bawić się gra, może lepiej poszukać coś mniej stresującego ? Złom zabezpieczony, tutaj kolejny pokaz profesjonalizmu nadętego 12 latka. Wysłać 2 ataki bez dogrania reców, lecąc na aktach do tego zwózka surki powinna dać podwójnie do myślenia. Swoja drogą dziękuje agresorowi bra…