Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tym razem, złom cały zebrany pozdrowienia dla sojuszu, obrońcy SzO o ile wróci z urlopu. Dnia 14-07-2018 11:31:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fibrizo [Trinity] ________________________________________________ Mały transporter 944 Lekki myśliwiec 1.532 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 251 Okręt wojenny 337 Pancernik 268 _________________________________________ Obrońca Renegade Iris ________________________________________________ Mały transporter 437 Duży transporter 28 Krążowni…
-
Mam przyjemność podzielić się moim pierwszym solo ST Lecąc wiedziałem że, nie jestem w stanie go zebrać na raz. Obrońca zalogował po ataku, wyczarował 170 recek i zebrał wiekszość pola zniszczeń i ledwo wyszedłem na zero. Ale czego się nie robi dla dobrego raportu Pozdrawiam Vex[Trinity], Loster[Trinity], reszte sojuszu [Trinity], znajomych z początków serwera Virgo; Kanade [STARK], Lavande[STARK], Vengador[STARK], Acetonitryl[STARK]. youtube.com/watch?v=pTA0DSfrGZ0 Dnia 06-07-2018 23:20:44 nast…
-
Jeszcze raz gratuluje Bedzie odbudowa, bedzie zabawa dalej ;-D