Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-12 z 12.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czytając Twoje wpisy na forum sprawiasz wrażenie osoby elokwentnej ale nadal nie widzisz co według nas zrobiłeś źle. Grałem na nie jednym uni i w nie jednym sojuszu, nie raz z topowymi graczami i flociarzami. Za czasów studenckich kiedy nie miałem dzieci i więcej czasu i zdrowia żeby zarwać nockę sam latałem wyliczając zawrócone floty czy też znikające PZ. Nie odbieram Ci umiejętności latania bo widać że to potrafisz jednak tutaj chodzi o co innego. Będąc w naszym sojuszu próbowałeś sprzedać dan…
-
No pięknie, dwa dni po wstąpieniu do nowego sojuszu. Pięknie się przywitałem z nowymi kolegami. Zalogowałem się 10 minut przed powrotem FSa i potem porwały mnie dzieci. Kolejny dowód na to że nie warto spędzać czasu z rodziną No nic gratki Pongo. Flotka w sumie to pozostałości po poprzedniej mojej wtopie, to co się udało odbudować z pola wrakowego. Może to i lepiej teraz będę mógł się skupić na rozbudowie eko. Heh jak to jest że ciężej jest odebrać FSa wracającego w biały dzień niż tego który wr…