Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-11 z 11.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońca złapany na fali. Leciał z misją stacjonuj ponad 16h. Mam go w układzie to daleko nie musiałem lecieć. Floty nie odebrał to dostał złoma Pozdrowienia dla całego sojuszu DsM Dnia 18-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor starplash [DsM] ________________________________________________ Krążownik 1.140 Okręt wojenny 3.500 Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca plan6cioletni [141] ________________________________________________ Mały trans…
-
Siemanko. To moje pierwsze ST tutaj i mam nadzieje, że nie ostatnie Miałem już wysyłać fsa a tu taka perełka się trafiła. Obrońca złapany na fali. Leciał na fsa z misją atakuj dwie planety obok w układzie to postanowiłem przeczekać i wysłać swoją flotkę Dodam fakt, że obrońca posiada moona ale z niego nie korzysta PS. Pozdrowienia dla wszystkich [ciach] osób z sojuszu DsM Dnia 22-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor starplash [DsM] ____________________________________…
-
#5 ACS: Model, Przemek01, Quguarr, Szpooon, starplash [FOA] vs. Van Khwezi---- 558% Dnia 28-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Model [FoA] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.315 Krążownik 614 Pancernik 1.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Przemek01 [FoA] ________________________________________________ Krążownik 258 Okręt wojenny 418 Pancernik 50 _________________________________________ Agresor Qu…