Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-16 z 16.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Vulcan [D T] vs. Hades [Partizan] ~ 4839.67%, Vulcan [D T] vs. Stadtholder Saros ~ 2646.31%, Vulcan [D T] vs. Stadtholder Saros ~ 1894.42%
Wlodar - - Starcia Cosmos
PostNiemowa w ST cieszy podwójnie Graty starcia
-
Artel [Partizan] vs. Amigo Shot [DIA] ~ 2707.96%, Artel [Partizan] vs. mksz [Z-F] ~ 840.22%
PostTo liczę na mocny czterocyfrowy procent
-
Artel [Partizan] vs. Amigo Shot [DIA] ~ 2707.96%, Artel [Partizan] vs. mksz [Z-F] ~ 840.22%
PostArtel grę miałeś kończyć, co tu jeszcze robisz?
-
#146-149: Deki [KAT] vs. BoGuSsSs [WSNR] ~ 7611.59%, Deki [KAT] vs. gremlin [LAX] ~ 1598.7%, Deki [KAT] vs. Sssali [Z-F] ~ 832.22%, Deki [KAT] vs. Lord Icarus [LAX] ~ 1230.92%
PostNic się tu nie dzieje, a jak się dzieje to jakiś moderator cenzuruje, sami sobie w kolano strzelacie
-
Artel [Partizan] vs. Captain Archer [Agresor] ~ 1101.06% oraz Artel [Partizan] vs. Chancellor Cosmo [URSA] ~ 880.65% - KONIEC
PostNo szkoda, to uni bez Ciebie będzie nudne, powodzenia.
-
Vulcan [D T] vs. szczesiu [Partizan] ~ 3822.53%, Vulcan [D T] vs. szczesiu [Partizan] ~ 1007.69%, Vulcan [D T] vs. Midio [E-K-O] ~ 980.25%
PostDeki podzielił się patentem na złomowanie czy pozwolił na zamianę nickow przy agresorze? Przynajmniej nie jest psem ogrodnika i z kolegom się podzieli. Tak czy siak fajnie zrobił Gratuluję a obrońcom Szo
-
Hazram Namir [Partizan] & TrzyBolceWNikolce [Partizan] & Artel [Partizan] vs. Butch [EMERYCI] ~ 10077.4% - Wjazd na bunkier
PostSojusz odbuduje Wiara w bunkier gubi, nie ma bunkra którego się nie przeora. Graty dla atakierow i Szo dla sojusznika
-
Gratuluję koledze wyliczenia mnie z PZta, dał mi 5 sekund na ucieczke. PZ zniknął oo starciu jakieś parę sekund. Niestety... Parę razy mu uciekałem, więc musiał się przenieść do mojego układu, zrobić moona. Po obserwować, posiedzieć i no i w końcu poczekać na Fsa i odświeżać galaktyke, kiedy to cholerne PZ zniknie A że dałem na 20% to trochę czas mu minęło. Gratuluję cierpliwości i zawzięcia. Kiedyś na uni32 też tak siedziałem po nocach i łapałem floty, to były czasy...