Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Miał być ACS ale brak czasu na przygotowania i niestety nie wyszło następnym razem mam nadzieję że się uda Pozdrawiam oczywiście sojusz świetna ekipa i najta następnym razem polecimy razem mam nadzieję Jak widać wcześniej obrońca się wyzbierał tylko po to że by większy % z niego był końecznie muszę dobudować recki złom zebrany bez 11 recków ale i tak + jakiś tam jest Obrońca zalogował się dosłownie chwilkę po starciu i włączył urlop więc powodzenia w r-l Dnia 20-05-2018 02:30:25 następujące flot…
Przed lotem spodziewałem się że złomu nie zbiorę i tak się stało anty recki . Lot dla zabawy jakiś tam procencik jest Pozdrawiam oczywiście sojusz i Najta strasznie pozytywny gracz Dnia 19-05-2018 17:24:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antyprykator [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 117 _________________________________________ Obrońca JESTEM ZAJEBISTY ________________________________________________ Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 8 Krążow…