Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-4 z 4.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Super, teraz wszystko jasne

• Rozumiem, ale nie o taką odpowiedz mi chodziło. chemikos wspominał o tym że przelicznik może się zmienić lub też nie, mnie natomiast interesuje czy kolejny handlarz jakiego znajdę na ekspedycji będzie cały czas na ten sam surowiec(kryształ) dopóki go nie wykorzystam, czy też zostaną oni przydzieleni do pozostałych surowców(czyli metal i deuter), tak że po 3(lub więcej) ekspedycjach będę miał handlarzy na każdy rodzaj surowca(czyli nie będę musiał płacić antymaterii za ich przywołanie, będzie tam…

• Czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie?

• Witam, mam dość proste pytanie. Znalazłem na ekspedycji handlarza na kryształ. Co się stanie gdy znajdę kolejnego handlarza na ekspedycji(nie zużywając obecnego): a) następni handlarze będą przydzielani na pozostałe rodzaje surowców(czyli metal i deuter) b) cały czas będę dostawał tego samego handlarza na kryształ(czyli tak naprawdę dopóki nie skorzystam z obecnego handlarza to tak jakbym nic nie znalazł) Dziękuję z góry za odpowiedzi.