Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kicha ,kicha i jeszcze raz kicha,żebym musiał sam wchodzić na forum zeby sobie poczytać jak Łola z ekipą szaleje,foch jak nie wiem co , rozumiem bez telefonu. ale nawet bez sms o dedach nie wspomne jestem tak zawiedziony jak nigdy Łola ,Mati ma 3 lata a Ty biedna mimo tylu tankowań w odwiedziny dojechać nie możesz ,wstyd,(My u Ciebie byliśmy) żeby nie było . po za tym gratki dla ekipy złomującej po za Tobą jędzo :):):) Marv pozdrówki
-
Witam. Czesiu Wielcy jak widać póki co milczą, więc ja kilka literek wrzucę Ilości statków jakimi dysponujecie teraz na ogame powalają na kolana , ja wymiękłem to teraz tylko tu na forum mogę u Was popodziwiać. 11 tyś procent przygniata, 100 baniek paliwa wydaje się super tankowaniem choć nie wiem ile tyle statków może spalić,ogólnie cyfry MEGA i Gratulacje. Nosek przytarty Joli cieszy niezmiernie, i tu dziękuje za dedy . Jednym słowem Jak się Pani odbuduje czego życzę, to popraw :):):) Pozdrawi…
-
Gratki Łolu i jak i całej ekipie złomującej,top 3 acs to juz coś ciśnijcie dalej