Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratki congrats.gif goodjob.gif Planowałem dziś rano zabrać z moona flo ale jak widać nie wyszło smiley151.gif Masz co teraz przetapiać a ja się szykuję do odbudowy.. Cytat od jumek__: „Gdzie moja Dola Gratki Pozdrowienia dla obrońcy który myślał ze to ja sam lecę ” Pierwsza taka myśl była, bo od Ciebie padł moon.. Drugie spojrzenie i zobaczyłem, kto atakuje, bo przyznaję nie patrzyłem na atakującego tylko szukałem chętnego na Ciebie Graty, że padł moon za pierwszym i bez strat..

• Witam, Może nie największy zysk ale flo co wieczór stała bez kontroli Dnia 27-12-2018 19:58:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gluszci [GBU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 32.313 Mały transporter 5.600 Ciężki myśliwiec 22 Krążownik 5.300 _________________________________________ Obrońca Kristiano [ATOMOWKI] ________________________________________________ Mały transporter 473 Duży transporter 35 Lekki myśliwiec 8.533 Krążownik 325 Okręt wojenny 6…

• Graty Sojusznik nie odzywa się do tej pory i przebywa na urlopie