Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Coś tam na + reszte ukradł WhyDuck odbiorę co moje na dniach Dnia 06-04-2019 04:57:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Okręt wojenny 113 _________________________________________ Obrońca honzik [Red Moon] ________________________________________________ Duży transporter 9 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 55 Okręt wojenny 10 Recykler 27 Sonda szpiegowska 7 Wyrzutnia rakiet 133 Lekkie działo laserowe 142 Ciężki…

• 4 dni bez latania, ach te dni robocze No nic wracam do gry pzdr for all Dnia 06-04-2019 03:28:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Okręt wojenny 125 _________________________________________ Obrońca MarchefffkowyJoe [T-S] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 60 Lekki myśliwiec 203 Krążownik 3 Okręt wojenny 11 Recykler 26 Pancernik 1 Lekkie działo laserowe 69 __________________…

• Utalentowany zawodnik widzę xD

• I ciach kolejnego Kupie dex Dnia 31-03-2019 15:29:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Krążownik 99 _________________________________________ Obrońca Kreli [KPL] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 32 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 25 Recykler 6 Sonda szpiegowska 16 Satelita słoneczny 22 Wyrzutnia rakiet 20 Lekkie działo laserowe 18 Ciężkie działo laserowe 10 …

• 1. Nigdzie nie napisałem że nie lubie anty Chyba nad interpretujesz sobie jak Ci wygodnie w danym momencie... 2. Ja bez niczego dobiłem top 40 po 3 dniach i odpaliłem komandorów dopiero, a anty zakupiłem przy ostatnim locie twojego PRO kolegi, który lata na akty i wtapia non stop. - (nie skanuje przed wlotem, nie opóźnia ) 3. Nikt nie mówi, że krk jego są kupione ale nigdy w życiu by ich nie miał gdyby nie to, że na start wykupił sobie mega boosta i podopalał wszędzie boostery 4. Druga część two…

• Dnia 30-03-2019 02:22:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Big Papa ________________________________________________ Krążownik 39 _________________________________________ Agresor Lord Keid ________________________________________________ Krążownik 29 _________________________________________ Obrońca BoSSik [PSL] ________________________________________________ Mały transporter 37 Lekki myśliwiec 28 Krążownik 21 Recykler 15 Sonda szpiegowska 8 Satelita słoneczny 6 ________________…

• Frua wbił mi w układ i od 22 +- próbował zabłysnąć dałem fsa wleciał w satki no to zawróciłem i się na niego zasadziłem, koszt jego konta za anty jest pewnie nie porównywalnie większy do dwóch detroidów stoczni 6h

• Latanie po satkach, po dwa krążki tak właśnie się kończy. Pozdrowienia dla wszystkich KUPIE DEX Dnia 31-03-2019 09:26:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frua [NOOB] ________________________________________________ Krążownik 213 _________________________________________ Obrońca Lord Keid ________________________________________________ Mały transporter 201 Duży transporter 33 Lekki myśliwiec 4 Krążownik 87 Recykler 63 Sonda szpiegowska 28 Wyrzutnia rakiet 1 Lekkie działo laserowe …

• Takie o co by zastoju nie było Dnia 31-03-2019 00:21:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Krążownik 57 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Pablo [BLDR] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 26 Recykler 4 Sonda szpiegowska 1 Wyrzutnia rakiet 26 Lekkie działo laserowe 30 __________________________…

• Nie ponieważ został całkowicie zniszczony- przeprowadziłem na nim większe zniszczenia, nie jest to dział wojny Polecam się zapoznać z zasadami starć tytanów

• Obrońca dostał kulke i się wyzbierał także dla niego same + ale jeszcze wrócę po swoje Dnia 30-03-2019 17:46:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Krążownik 62 _________________________________________ Obrońca Siriuson ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 23 Krążownik 6 Okręt wojenny 4 Recykler 7 Sonda szpiegowska 17 Wyrzutnia rakiet 52 Lekk…

• ? Dnia 30-03-2019 06:30:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frua [NOOB] ________________________________________________ Duży transporter 20 Krążownik 96 _________________________________________ Obrońca Lord Keid ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 11 Lekki myśliwiec 9 Krążownik 48 Recykler 32 Sonda szpiegowska 22 Satelita słoneczny 35 Wyrzutnia rakiet 2 Lekkie działo laserowe 210 _________________________________________ Obrońca …

• Pozdrowienia dla każdego KUPIE DEX Dnia 29-03-2019 02:05:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Krążownik 13 _________________________________________ Obrońca Marshal Sputnik ________________________________________________ Mały transporter 5 Krążownik 4 Sonda szpiegowska 13 Wyrzutnia rakiet 5 Lekkie działo laserowe 6 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lord Keid ____________________________________…

• Pozdro dla każdego KUPIE DEX Dnia 29-03-2019 00:19:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Duży transporter 5 Krążownik 13 _________________________________________ Obrońca Bandit Metis [GodOfWar] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 4 Satelita słoneczny 1 Lekkie działo laserowe 20 Ciężkie działo laserowe 5 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lord Keid…

• Pozdrowienia dla uni KUPIE DEX Dnia 28-03-2019 23:30:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Krążownik 14 _________________________________________ Obrońca Ategnatos [G-D] ________________________________________________ Mały transporter 17 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 3 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 7 Wyrzutnia rakiet 35 Lekkie działo laserowe 3 _________________________________________ Po bitwie.…

• Kolejny steczek pozdro dla wszystkich KUPIE DEX Dnia 28-03-2019 22:40:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Krążownik 15 _________________________________________ Obrońca Dociepko [BLDR] ________________________________________________ Mały transporter 20 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 4 Sonda szpiegowska 24 Wyrzutnia rakiet 20 Lekkie działo laserowe 25 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lord…

• Witam wszystkich KUPIE DEX Dnia 28-03-2019 19:13:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lord Keid ________________________________________________ Krążownik 10 _________________________________________ Obrońca TurboPtys ________________________________________________ Mały transporter 14 Lekki myśliwiec 8 Ciężki myśliwiec 2 Sonda szpiegowska 14 Wyrzutnia rakiet 10 Lekkie działo laserowe 15 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lord Keid ______________________…