Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 60.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Byłeś pierwszy, graty Przetapiaj Moderator Ruda:Proszę bardziej rozbudowywać swoje wypowiedzi.

• Flota namierzona już wcześniej, stała tak długo, że aż dziwiłem się, że nikt tego nie zdjął przede mną. Obrońcy SzO! Pozdrowienia dla @Spawciu251 @Adam525 @pawel35813 @Cocodjambe@voytekf oraz każdego kto chce być pozdrowionym Dnia 14-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Mały transporter 1.121 Okręt wojenny 1.021 Pancernik 250 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Ob…

• Widać, że ustawione, nawet konto na forum kupiłeś żeby nie mógł się wpisać... . . . . . żart oczywiście, ładny wlot

• Takie tam do porannej kawy Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 16.004 Krążownik 1.002 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 549 _________________________________________ Obrońca Batonik1234 [Ins] ________________________________________________ Duży transporter 80 Lekki myśliwiec 1.094 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 286 Okręt wojenny 305 Recykler 40 Sonda szpiegowska 50 Niszczyciel 152 Pancernik 7…

• Skan -> lot -> dzwon. Bunkier przeorany, nawet mały zysk jest a obrońca ma rogala na pocieszenie. Obrońcy SzO, ale floty, nie bunkra Pozdrowienia dla wszystkich z buddy Dnia 02-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Bombowiec 23 Duży transporter 901 Niszczyciel 107 Mały transporter 602 Lekki myśliwiec 12.432 Ciężki myśliwiec 16 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 549 Krążownik 1.000 _____________________________________…

• Starcie, które na pewno na trochę zapamiętam Wiedziałem, że kolega nie przepada za czymś takim jak FS, więc złapanie go było dla mnie jedynie kwestią czasu i dexu. Była to 4 próba wlotu, 2x obrońca logował się dosłownie na minutę/skundy przed atakiem, dzisiaj wreszcie siadło Niestety, kilka chwil po złomie obudził się zły sen ze zboczków i ewidentnie wyłapał duży pz, zaczął skanować całą okolicę w poszukiwaniu zaginionej floty i znalazł moją. Oczywiście od razu wiedziałem, że czeka mnie próba w…

• Wlot ładany, floty szkoda, ale myślę, że będzie szo

• Stało to wziąłem Dnia 28-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.236 Krążownik 761 Okręt wojenny 738 Pancernik 250 _________________________________________ Obrońca Vivimorte [N-N] ________________________________________________ Mały transporter 21 Duży transporter 18 Krążownik 559 Okręt wojenny 100 Pancernik 25 Wyrzutnia rakiet 180 Lekkie działo laserowe 1.347 Ciężkie działo laserowe 523 Działo G…

• Jak go stać to pewnie następne konto niebawem trafi na złom Ładny wlot

• Zły dzień dla Ganji... Obrońcy SzO Dnia 14-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek [UPC] ________________________________________________ Niszczyciel 1 Lekki myśliwiec 2.371 Ciężki myśliwiec 32 Krążownik 593 Okręt wojenny 566 Pancernik 438 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Wolverine89 [GANJA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 640 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 200 Okręt wojenny 100 Recykler 4 Bombo…

• Zyski mi nie dane, obrońca się zalogował i zebrał cały złom Obrońcy SzO bo ma za co Dnia 13-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek [UPC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.081 Krążownik 655 Okręt wojenny 601 Pancernik 446 _________________________________________ Obrońca Liop [HUS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.698 Ciężki myśliwiec 177 Krążownik 591 Okręt wojenny 145 Recykler 1 Bombowiec 16 Nisz…

• A mówiłem mu tyle razy, że w 5g wcale nie jest bezpiecznie... Graty

• Marshal miał już zarezerwowany bilet na wycieczkę po naszych recach na dziś Graty Al, przetapiaj Obrońcy SzO żeby bilety nie przepadły ;D

• Cytat od Penioozm: „no i bardzo pieknie , nalezalo sie po tych jego atakach na 200 k surki Top na nowe nowe zabawki ! Obroncy SZO ” I za te ryzykowne loty na satelitki

• Kolega skanowany od dłuższego czasu, zawsze się w miarę dobrze pilnował, aż do dziś. Skan, lot i dzwon, małe tankowanie przy okazji Chińczyki w stoczniach już się cieszą na dodatkowe porcje ryżu Obrońcy SzO aby było na co latać :). Dnia 02-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek [UPC] ________________________________________________ Duży transporter 313 Krążownik 611 Lekki myśliwiec 1.310 Okręt wojenny 500 Pancernik 341 Sonda szpiegowska 1 ________________________…

• Cytat od Demolka91: „ Jesli ma multi i zasluguje na bana to go dostanie i proste, nie potrafi grac na jednym koncie to jego strata. Dolozylem jedynie swoja flote bo pisal na czacie calego sujuszu wiec kazdy wie jak to wygladalo. A Ty nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj bo osadzac jest bardzo prosto. Jesli to czysta akcja to calkowicie gratuluje wykorzystania tego ze dolozylem flote w ciemno i zaufalem "sojusznikowi" question.png Natomiast jesli bylo to wkrecenie mnie w lot dla pary smiesznych…

• Cytat od Demolka91: „Nie pootraficie mnie dorwać w czystej walce to podsyłacie mi szczura Nie ma problemu, ale szczycić też nie bardzo jest się czym. Dałem się wkręcić jak małe dziecko wierząc w to ze Chory chce acsa i wykonałem prawie 2 h lot.... Graty Cytat: „ - demolka91 14.07.2017 18:29:47 ok pilnuj aktywnosci i daj znac jak cos - ChoryPsychicznie 14.07.2017 18:29:56 ok - demolka91 14.07.2017 18:42:42 tam sie ciagle gwiazdka pali, co jest ? - ChoryPsychicznie 14.07.2017 18:44:14 bo skanowałe…

• Cytat od Gladiator81: „A Wystarczyło zezłomować gausy u handlarza i było by paliwo, ale widocznie niewiedza obrońcy. Atakującemu więc gratki ” Zgadza się, mało tego, ostatni deuter przepadł przez missclick na RMP, jak pech to pech, na pewno więcej Batonik tego błędu nie popełni

• Hmm co by tu napisać cel obserwowany od kilku dni, regularne skany i wyłapywanie kiedy mniej więcej gra, ale dzisiaj to nie było potrzebne, gigantyczny błąd obrońcy, zalogował się na konto na kilka minut przed atakiem, ale nie miał na planecie dexu żeby uratować flotę. Obrońcy oczywiście Dnia 10-07-2017 14:32:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek [UPC] ________________________________________________ Mały transporter 302 Duży transporter 136 Lekki myśliwiec 1.215 Ciężki myśli…

• Szkoda, że moje pierwsze ST od czasów Uni20 to przegrana obrona Gratulacje za wlot, dosłownie przez godzinę i 15 minut nie kontrolowałem gry!