Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 60.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kolega wyłapany na fali 2 dni temu na długim stacjonuj, poszedł atak licząc, że nie odbierze fsa, ale niestety na killka minut przed wlotem zalogował się i wiedziałem, że zawróci a na moonie miałem mało dexu. Uznałem, że i tak poklikam chwilę bo może od razu zawróci i nie myliłem się, trafiłem odświeżeniem idealnie w moment zawrócenia. Chwila liczenia no i miałem czas, niestety flota wracała po zmianie czasu i tutaj się schodki robiły Przeszukałem całe forum jak zmiana czasu wpływa na ruch flot…

• Stało to wziąłem Pozdro dla całego buddy. Obrońcy oczywiście SZO. Dnia 26-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Okręt wojenny 1.872 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca kubas105 [TTs] ________________________________________________ Mały transporter 201 Duży transporter 612 Lekki myśliwiec 735 Ciężki myśliwiec 45 Krążownik 193 Okręt wojenny 158 Recykler 227 Sond…

• Obserwowałem obrońcę jakiś czas, lot na minutkach i siadło na dwóch planetach, zalogował się jakieś 5 minut po wlocie także obserwacje owocne Pozdrawiam całe buddy, a obrońcy życzę SZO. Dnia 25-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.000 Krążownik 2.500 Pancernik 3.000 Okręt wojenny 1.346 _________________________________________ Obrońca Vicegerent Phobos [S-Armia] _______________________________…

• Trochę słabo postować jak jeszcze leżał cały złom i obrońca Ci ponad 1000 reków zakosił nie uważasz? Biorąc to pod uwagę i to, że strąciłem twój dofarm na powrocie - RAPORT to raczej na minusie jesteś Nie wiem co z reckami bo akurat się zgapiłem przy wyklikiwaniu i pewnie zdążyłeś uciec albo resztę zebrał kto inny. Tak czy siak graty wlotu bo gość siedział chyba 24/7 i pilnował gry

• Mini bunkier przeorany, a bfsy się kara Pozdro dla całego buddy Dnia 22-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Bombowiec 301 Niszczyciel 573 Pancernik 1.966 Okręt wojenny 1.239 Krążownik 4.599 Ciężki myśliwiec 902 Lekki myśliwiec 68.246 _________________________________________ Obrońca assan1 [D o D44] ________________________________________________ Duży transporter 393 Lekki myśliwiec 39 Ciężki myśliwiec 5 Krążo…

• Po piątkowym piciu i sobotnim kacu gigant gdzie flota stała niepilnowana przez ponad 5h i mimo wyskanowania nie spadła :D(fart) postanowiłem sobie coś polatać, a że całe ZBOCZKI są na dobrym TORze żeby zezłomować Omkę (mam nadzieję, że się uda :)) a konta dwoją się i troją, urlopiaki idlaki wracają z czeluści, moony spadają z nieba niczym Cybertron na Ziemię w nowych Transformresach, a żaden układ nie obroni się przed ich lotkami to postanowiłem wykorzystać fakt W końcu zaraz po Omce, albo nawe…

• Nie zwalniamy tempa Pozdro dla całego buddy Dnia 17-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Okręt wojenny 1.281 Pancernik 1.993 _________________________________________ Obrońca Baracuda ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 338 Lekki myśliwiec 360 Ciężki myśliwiec 229 Krążownik 19 Okręt wojenny 482 Recykler 268 Sonda szpiegowska 3 Bombowiec 249 Niszczyciel 16 Pancerni…

• Nie ma to jak wlecieć w bunkier z zyskiem Poniżej dodatkowe bonusiki. Obrońcy SZO! Pozdro dla @Spawciu251 który walczy dzielnie na Wezn, prędzej czy później Cię tam dogonię @voytekf Całe buddy Tarazed i standardowo każdego kto chce być pozdrowionym Dnia 16-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 41.682 Krążownik 4.277 Okręt wojenny 1.297 Mały transporter 2.000 Pancernik 625 _________________________…

• W myśl zasady grosz do grosza Obrońcy SZO Pozdro dla buddy Dnia 16-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 4.001 Okręt wojenny 300 _________________________________________ Obrońca Steruch [Legion] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 42 Okręt wojenny 470 Recykler 4 Niszczyciel 40 Pancernik 19 Wyrzutnia rakiet 6.253 Lekkie działo laser…

• Pierwsze skany okolicy pewnego z moich moonów zapowiadają się dobrze. To najdrobniejsze co wypatrzyłem a grosz do grosza i będzie kokosza Obrońcy SZO Pozdro dla całego buddy Dnia 15-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Okręt wojenny 1.307 _________________________________________ Obrońca Karlo [STL] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 33 Lek…

• Nie spodziewałbym się :o Gratulacje wlotu, teraz już sam nie wiem kto prędzej mnie zezłomuje Zboczki czy Omka

• Co tu dużo pisać, wlot ładny, sporo szczęścia Wam dopisało bo na jakieś 15 minut zanim usnął Spawciu sam upewniał się, że ja nie śpię. Jak widać w moim wypadku zbawienne działanie Netflixa i serialów uchroniło przed złomem. Od dłuższego czasu obserwowałem nasz cel pod ściąganie moona, wiedziałem, że jest to flota głownie złożona z OW/pancy bo warta dużo punktów jak na małą ilość statków. Wiedziałem też, że obrońca wysyła fsa na pz/kolonizuj bo za długo tej floty nie było widać w raportach. Pierw…

• A niech latają... będzie więcej dla nas Graty, na tej pustyni trzeba latać po wszystko co się da

• Wiedziałem, że obrońca nie przepada za robieniem FSów, trochę poczekałem i boom. Pozdro dla całego buddy Dnia 04-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 15.500 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca RosRuba [UYS] ________________________________________________ Duży transporter 179 Lekki myśliwiec 154 Ciężki myśliwiec 391 Krążownik 587 Okręt wojenny …

• Dzięki za graty, natomiast co do moich fantazji to zapewniam Cię, że mają się dobrze i nie są wybujałe, po prostu dobrze obserwuję co się dzieje wokół mnie, a zgranie z tymi co latają ze mną też mamy :). Nie jestem też zwolennikiem publicznych drak bo zauważyłem, że prawie wszystkie są tutaj usuwane (chociaż nie wiem czemu, to bardziej nakręca ludzi do gry.. )dlatego nigdzie nie napisałem o jaki sojusz mi chodzi, ale jak widać uderz w stół a nożyce się odezwą. Ja Wam broń boże nie zarzucam braku…

• Pieczon, złomujcie na nowym Uni ile wlezie bo tutaj jest już pustynia i uparłem się poniekąd na was bo jesteście blisko i macie fajne do ściągnięcia floty. Niebawem też się będzie trzeba przerzucić na nowe uni bo tutaj albo zaraz mnie zaczną ściągać LICZNE gsówki (bo przecież własnych żal ) albo zabraknie celów do ściągnięcia.

• Polowań na Ganja ciąg dalszy. Cocodjambe była moją pierwszą większą zdobyczą na tym uni wyłapaną na falangę, oczywiście jeszcze wtedy kiedy moje starcia nie nadawały się do tego działu. Ja z grubsza zasadę mam, że jak kogoś już raz trafię to daję spokój chyba, że pyskuje lub zachodzą inne okoliczności. Tutaj niestety była regularna walka Coco z moim kolegą z sojuszu, (UPC) rozwiązanego zresztą bo już nikt tam nie grał poza mną a Katama klikał eko. Do tego od samego startu gry nękali oni mnie i …

• Jak widać pewni ludzie nie uczą się na błędach, parę dni temu Ravasco złapany na to samo u mnie jak leciał po dex na moona - Raport Szkoda, że zamiast pogratulować albo walnąć się w czoło za własną głupotę zaczynał się odgrażać i oskarżać, jak widać niektórzy dalej nie pamiętają, że to tylko gra.. Spawciu btw, udało Ci się na nowo skolonizować moona? PS. Kupię dex ;p

• Na bezrybiu i rak ryba. Pozdrowienia dla całego buddy Dnia 21-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 1.035 _________________________________________ Obrońca Steruch [Legion] ________________________________________________ Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 997 Ciężki myśliwiec 48 Krążownik 236 Okręt wojenny 315 Recykler 18 Bombowiec 5 Niszczyciel 18 Pancernik 78 ______________________…

• vnteek vs. QvQ - 628.78%

vnteek - - Starcia Tarazed

Pierwszy raz flotę namierzyłem ze 2 miesiące temu, ale była dużo mniejsza. Od tamtej pory moje sondy gościły na planetach i moonach QvQ częściej niż Beatka gości u Jarka na dywaniku, a mimo to przez prawie 2 miesiące flota mignęła mi w raportach dosłownie dwa razy. QvQ świetnie jej pilnował i cały czas rozbudowywał, ale dzisiaj wreszcie przyszedł ten czas. Wchodzę na OGame, patrzę aktywka na moonie, nigdzie indziej, od razu lecą sondy, flota stoi. Dalej to już formalność. Raczej SzO nie będzie,…