Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-20 z 60.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dzięki za zmycie hańby top1 uni w reckach Za zacięcie do gry się należy

• Na nim bash to powinno być więcej niż jeden atak na tydzień

• Temu panu swego czasu nawet po 3 aktywka nie znikała

• Pogratulowałem na pw, pogratuluję i tutaj. Wcześniej czy później musiało się to tak skończyć, od dłuższego czasu coraz słabiej się pilnowałem i tak dziwne, że tak późno. Szo nie będzie bo po tej pustyni nie chce mi się latać z tego co zostało w doku. Jak już ja nie będę latał to zostałeś Ty sam i Zboki, liczę, że komuś z was uda się to przebić bo top1 uni w reckach słabo wygląda :d

• Pustynny lis w natarciu na Orlen Dnia 15-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.000 Mały transporter 10.000 Okręt wojenny 2.000 Krążownik 4.500 _________________________________________ Obrońca rAviq ________________________________________________ Mały transporter 50 Duży transporter 3.213 Lekki myśliwiec 4 Krążownik 50 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.146 Sonda szpiegowska 42 Satelita słonecz…

• Pustynny lis atakuje FUSION Pozdro dla buddy Dnia 15-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Night_Wolf [FUSION] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 2.001 Lekki myśliwiec 3.680 Krążownik 1 Okręt wojenny 50 Recykler 153 Sonda szpiegowska 149 _________________________________________ Po bitwie... Agr…

• Uni przeskanowane wzdłuż i wszerz, oto efekt. Zaczyna się robić draamatyczna pustynia. Pozdro dla każdego gracza, który dzieli moją udrękę na tej pustyni zwanej Tarazed, nawet ekowcy powoli się wykruszają xd Obrońca wiem, że ma dużo więcej zabawek, może jeszcze zawitam :p Dnia 14-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Pancernik 5.319 _________________________________________ Obrońca noolandi…

• Wyłapałem to na fali jakoś około 23, nie wiedziałem jak długo leci, a do liczenia zawróconej stacji było za dużo możliwych czasów bo wchodziły wszystkie przedziały od 100 do 30%, ale na szczęście nie musiałem nic liczyć bo obrońca nie odebrał stacji. Trochę polowania na niego było, aż się zdziwiłem jak zobaczyłem, że siadło. Obrońcy SZO. Dzięki @Spawciu251 za namowę do lotu bo wiemy, że nie miałem w planach oraz standardowo całe buddy. Dnia 12-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w w…

• Kolejny do kolekcji Obrończy SZO i wreszcie graty upragnionego moona, bo widziałem go w reckach chyba z 10x i bez moona cały czas. Pozdro dla buddy Dnia 12-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 42.219 Krążownik 4.220 _________________________________________ Obrońca Ahuramazda [Ins] ________________________________________________ Duży transporter 38 Lekki myśliwiec 13.248 Recykler 80 Sonda szpieg…

• 30 stejk miał być czymś zacnym, ale no cóż, co się odwlecze to nie uciecze, a debunkracja Ganji to jak to mawia Hajto - truskawka na torcie Pozdro dla całego buddy Dnia 12-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 35.000 Okręt wojenny 2.395 _________________________________________ Obrońca k-750 [GANJA] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 40 Lekki myśli…

• Nie ma to jak odrobina hipokryzji ze strony TOP sojuszu :)... jakby nie TOR to cały wasz sojusz wisiałyby za multi, ile tych kont macie/mieliście aż się liczyć nie chce. Tacy strażnicy uczciwości i prawej gry, gsówki/moonówki pchają po sojuszach, Ania w Terror, Al Capone w UYS, Nocny w Fusion, multikonto_nr4 Nalewki za czasu na siłę wciskany do Watahy. Jak to Nalewka napisał: "macie możliwości :)" Ciekawe czy niektóre z waszych ciekawszych lotów nie są efektem lamerskiego buddy. Dodajmy do tego …

• Napisałbym coś więcej odnosząc się do pozdrowień, ale jak widać tylko niektóre posty prowokacyjne są "offtopem" a cokolwiek bym napisał i tak byłoby w koszu, myślę, że Omka zamknął temat wymieniając parę nicków, aczkolwiek możnaby ich jeszcze trochę dodać ;). Widzimy się niebawem, nie pozdrawiam.

• Pozdrawiam całe buddy, obrończyni SZO bo po zalogowaniu pogratulowała i obiecała zemstę Dnia 03-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Pancernik 4.362 _________________________________________ Obrońca Ania [TERROR] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 2.121 Lekki myśliwiec 8.324 Ciężki myśliwiec 325 Krążownik 63 Okręt wojenny 233 Recykler 231 Bombowiec 47 Pancernik 1…

• Ładnie panowie, widzę, że wszyscy lubimy tępić niemieckie praktyki

• Cytat od djmajtuss: „Walki ACS: ACS jest walką honorową, jeżeli: ● Suma punktów wojskowych flot obrony nie jest mniejsza niż 50% całości punktów wojskowych flot atakujących. ● ... żaden z atakujących nie jest bandytą. ” Dzięki za wyjaśnienie

• Mi się jeszcze nie odgrażał, ale jak jest jak piszesz to nick nie jest jedynie nickiem Wracaj z tego urlopu Pieczon bo na 30 stejka chce wrzucić coś konkretnego a nie takie farmingi ;d

• Obrońca wierzył, że mini bunkierek + admirał go obronią, raz 4:1 odbite, dzisiaj poprawka na 3:1 Niestety w trakcie lotu dobudowała się duża powłoka i dlatego remis. Pozdro dla buddy Dnia 30-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Krążownik 100 _________________________________________ Obrońca Psychol [Legion] ________________________________________________ Duży transporter 14 Krążownik 4 Ok…

• Dzięki za podesłanie celu i wspólny lot @bERN. Zysk dupy nie urywa, zwłaszcza podzielony, ale ważne, że niemieckie praktyki trochę przytępione Pozdrowienia dla @Spawciu251 @voytekf dla WATAHY od bERna oraz dla całego buddy Jedyne co nas zastanawia to czemu -pkt honoru skoro Pan obrońca był dla nas żółty [ciach] Dnia 30-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Niszczyciel 573 Bombowiec 299 Lekki myśliwiec 67.749 Okrę…

• Bez historii, skan > lot > dzwon. Obrońcy SZO, pozdro dla buddy Dnia 29-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor vnteek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.000 Okręt wojenny 2.001 Pancernik 4.065 Mały transporter 4.000 _________________________________________ Obrońca Winters89 [TERROR] ________________________________________________ Duży transporter 100 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 200 Recykler 101 Sonda szpiegowska 39 Bombowiec 130 Sate…

• O 11 się budzisz, nie o 12, a obrońcy daliśmy 2s na ucieczk przestaw zegarki żebyś się nie mylił w liczeniu