Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dex [OLD] vs. r0gal & piciu [D_Z] & Wojak [D_Z] & krysteketsyrk [D_Z] & puszkin [D_Z] ~ 12449.19% + 12376.56%
piciu - - Starcia Oberon
PostAlter u was jak ktoś zejdzie z urlopu zezłomuje i ucieknie to jest wszystko w porządku. Ja też w tym przypadku byłem na urlopie, tak wbiłem tylko żeby podstawić ale są ważniejsze rzeczy od gry będzie czas to i urlop będzie zdjęty. Myślę że nie ma co się kłócić o jakieś multi konta bo większość to bzdury. Jedyne multi co było to wyleciało z sojuszu szkoda tylko że tak późno zauważyliśmy. Wystarczyło przyznać się do błędu i pogratulować, a nie rzucać oskarżeniami od tego są zgłoszenia do GO.
-
[Suma: 512.101.000] Maliusz17 [EMERYCI] vs. Myszka Agresorka [D_Z] - 3480% + 123%
piciu - - Starcia Oberon
PostGratki obrony Czekam na kolejne ST
-
i na resztkach paliwa... 769% Dnia 29-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor piciu [D_Z] ________________________________________________ Pancernik 2.000 Krążownik 1 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca darasiara [GoSciE] ________________________________________________ Duży transporter 1.900 Lekki myśliwiec 1.000 Recykler 100 Bombowiec 446 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor piciu [D_Z] _____…
-
Właśnie dzisiaj miałem wrócić z urlopu... Wojak dał cynk... i lecimy.. Pozdrowienia dla D_Z Wojak dzięki za cynk Obrońcy SzO bo chyba zaraz po wlocie się zalogował. Dnia 28-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor piciu [D_Z] ________________________________________________ Pancernik 10.171 Krążownik 1 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca darasiara [GoSciE] ________________________________________________ Mały transporter 200 Duży transpor…
-
Po długiej przerwie... Pozdrowienia dla D_Z Obrońcy SzO Dnia 16-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor piciu [D_Z] ________________________________________________ Pancernik 7.537 Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 130.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Nati [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 5.316 Duży transporter 4.100 Lekki myśliwiec 10 Ciężki myśliwiec 55 Krążownik 2.195 Okręt wojen…
-
Dawno nic nie dodawałem ale z oczywistej sytuacji to RW dodam. Szkoda tylko że dt były nie załadowane pewnie błąd przy telepku. Obrońcy Szo Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor piciu [D_Z] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Pancernik 1.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Filipx014 [OLD] ________________________________________________ Duży transporter 14.000 Lekki myśliwiec 359 Ciężki myśliwi…