Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-10 z 10.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wujek samo zło: „Cytat od giz234: „Cytat od wujek samo zło: „Cytat od giz234: „ponownie zgubil mnie sen, a braklo 1 sek gratki i pozdrawiam ” ja mimo wszystko i tak sobie ustawiam budzić jak w nocy odbieram FS bo nigdy nie wiadomo kiedy mnie odetnie że tak powiem. ” Ja tylko wysłałem flote z planety na moona i miała lecieć 19 minut ( gs'y) i w tym czasie mnie zdążyło odciąć:) Zalogowałem się na 15 sek przed atakiem, ale niestety jak wciskałem wyślij flotę ( 2 sekundy jeszcze były), to c…
-
Cytat od wujek samo zło: „Cytat od giz234: „ponownie zgubil mnie sen, a braklo 1 sek gratki i pozdrawiam ” ja mimo wszystko i tak sobie ustawiam budzić jak w nocy odbieram FS bo nigdy nie wiadomo kiedy mnie odetnie że tak powiem. ” Ja tylko wysłałem flote z planety na moona i miała lecieć 19 minut ( gs'y) i w tym czasie mnie zdążyło odciąć:) Zalogowałem się na 15 sek przed atakiem, ale niestety jak wciskałem wyślij flotę ( 2 sekundy jeszcze były), to coś się zawiesiło i niestety.