Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-12 z 12.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
WOW wielki gratki zatrzęsło tymi uni tak bardzo, że nawet mnie pokusiło, żeby popatrzeć co się dzieje na rhea. Jeszcze raz gratki, miło się patrzy jak ktoś robi pożytek z tego konta :)). Pozdro dla całego DB
-
Cytat od Provokator: „dlaczego ktoś czepia się rzeczy związanych z Twoim aktualnym kontem... jakbyś to Ty je robił ” Provo.. Wow chyba nawet dam Ci lajka :))).. Liczba pancków powalająca Oby tak dalej bo miło się patrzy jak komuś się chce latać i robi pożytek z tego konta :P... % jak i zysk mega, ciekawi mnie ile pancków będzie jak znowu tu kiedyś wejdę..
-
Cytat od Klamka Agressiv: „Ściąga urlop leci, trafia, idzie na urlop, to już kolejne takie starcie oczywiście wiadomo, że ustawka, Maniac mi mówił, że jest tu moonówką, której zachciało się budować flotkę, bo kiedyś ktoś się spushuje. Dzień później Kubańczyk trafia Maniaca. SPOX, nie mam pytań... Takie tam zagrywki ala Sacre/Devio vs Devio/Love... ” nie porównuj moich zagrywek do MNS ja się bawię na większy procent a nie na takie coś .... Klamuś nowy Macierewicz uni Rhea wszędzie pushe .... Go C…
-
Gracz: Dlaczego w dziale ST oraz w top10 ST znajdują się RW, które były ustawione/zaplanowane, mimo iż autor się do tego przyznał? Moderator: Ponieważ liczy się uzyskany procent z bitwy. Dla ST liczy się fakt, że dana bitwa miała miejsce i uzyskany procent jest prawdziwy. Dotyczy to także wszelkich RW pożegnalnych oraz innych sytuacji, w których podczas tworzenia RW powstał odpowiedni dla danego uni % do ST. Natomiast w tematach TOP starć, osobą decydującą o ewentualnym zamieszczeniu ST (powstał…
-
Cytat od chery: „Ale po co te opisy sarmik ? Ziuta od dawna pisał mi w PW że da się zezłomować - żadne lamerskie fsy etc po prostu w końcu się zdecydował na definitywny koniec i tyle ? ” Jedyny który napisał prawdę, brawo dla Ciebie :DD Provokator aka .... . Miałem tego nigdy nikomu nie zdradzić ale jak widzę, coraz gorsze rzeczy się dzieją więc miłego banika za multi, wszytkie Pw poszły do GO.
-
no właśnie gdybyś zrozumiała taktykę wysłałem jednego LM a 5 osób przepaliło deuter jak widać słabo ogarniasz na dodatek, podstawiliście się 4 sekundy przed reckami bo tak wysłałem Lm wystarczyło go opóźnić i było tyle czasu na zawrócenie
-
Cytat od mori: „mielismy 5 flot - Twoja kolej, kto leciał i czym? Ty byłeś obsrany bo mieliście przewagę flot, a Ty nie chciałeś lecieć. ” dzień później mieliście taką samą sytuacje z reckami night jak my z unavita, więc czemu nie polecieliście ?? skończ ten temat ...
-
Cytat od unavit: „moze jakas kontra na recki co? ” no właśnie może jakaś kontra widać było jak wczoraj obsraliście się z reckami nighta, mimo iż znaliście ich powrót co do sekundy więc skończ gadać, czemu nie polecieliście ??
-
Hehe wszyscy uważają to za scierwo a jedynie MNS albo byli gracze uważają to za coś normalnego. Widać jaki macie poziom gratulacje
-
ładnie to wygląda ?? hehehehe. Brawo dla Pani za zrobieni ST tylko dlatego, że ktoś "Zelek" ukartował wszystko a night poleciał mu pomóc. Pani jedynie nadajesz sie do jednego a mianowicie ..... proponuje napisać do Go może odblokują Ci 10 galę żebyś mogła uciec z flotą jeszcze dalej