Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-14 z 14.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W końcu się coś udało aby dać na forum Pozdrawiam cały sojusz Formozę Dnia 21-10-2019 14:27:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor petrx [Formoza] ________________________________________________ Mały transporter 915 Okręt wojenny 786 Pancernik 12.085 _________________________________________ Obrońca barbarosa [WOR] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 308 Krążownik 2.801 Recykler 122 Sonda szpiegowska 256 Bombowiec 419 Satelita słonec…
-
Nihilus [Veto] & jumek [Veto] & lajt [K K K_1] & ZDOBYWCA [Veto] vs. dziadzia komornik [Psychoza] ~ 117686.78%
petrx - - Starcia Nekkar
PostGratulacje Administrator Forum kasai:Proszę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi.
-
- Witam na początku chciałem pozdrowić sojusz Formozę, Veto ,Ku Klux Kilers, LzB . - Akcja rozpoczeła sie w środę w nocy , Agresor Zło ściągnął mi 2 kulki w 1 gali gdzie sobie fruwał fsik . - Fsik widoczny to zacznie się lot !!! - Podziękowania dla Broneksa Aleks Jumka Lajta Zohana Dartoma Czesia Agresora Darqqqa i Bunię Dnia 16-06-2018 12:48:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Agresor Zlo ________________________________________________ Recykler 1 Gwiazda Śmierci 649 ____________…
-
Dzięki Panowie za słowa otuchy . To był dziwny lot , miałem czas aby zawrócić ale ... kto nie ryzykuje ten nic nie ma . Na matce były minutki na planetach także to mówię lecę.. Lot szybki około 1 h , 2 min przed wlotem minutki na matce ( myślę nie zbierze szybko floty na obronę , a nie miał czym surówki zabrać ) No i się pomyliłem . Gratki dla obrońcy . Flota już prawie odrobiona można latać