Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-14 z 14.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje złomka mego jeszcze raz - Prawdopodobnie załączę wieczny urlop, brak czasu wiosna idzie praca itp itd wie cie o co mi chodzi grałem w lola i tak mi zeszło ze zloma złapałem masakra na planecie gdzie miałem falangę - co to oznacza ozyrys daj sobie spokój . A sojusz z którego odeszłe po złomie pozostaje przeprosić wiec przepraszam panowie myślę ze zrozumiecie
-
Witam ponownie akcja spontan flota stała na moonie i była prze ze mnie dziś obserwowana ,stała,stała kolegi jednak nie było ale zdarzył się ktoś z soja ze mu aktywke robił . Jednak mu nie wyszło. Jestem bardzo zadowolony ze kolegę ubiłem bo konto powstało czysto za kasę, zero finezji. Złomik zebrany w całości,choć pożyczka reckow byla i to gruba . Dziekuje graczowi Viserion bo bez niego takich zysków by nie było. Pozdrowienia ku chwale sojuszu niech wieść idzie w świat ;]]]] Dnia 10-01-2019 19:1…
-
A takie małe co nieco ,kolega wracał z pastwiska owcami wiec trzeba było się zaopiekować i tak to wyszło ;:] Podziękowania dla ziomala - Viserion - z sojka on będzie wiedział za co dziękuje byczku za zaangażowanie . A chwała sojuszu niech idzie w odchłań kosmosu . Dnia 10-01-2019 13:35:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ozyrys32 [GLORY] ________________________________________________ Mały transporter 201 Pancernik 365 Lekki myśliwiec 1.000 Krążownik 200 _________________________…
-
Gratulacje panowie zgrania i sprzątania szkoda ze be zemnie . Jeszcze raz graty ;]]]
-
Dostac KUKU :]
ozyrys32 - - Hall of Fame
PostNa wstępie mojego wpisu , gratki panowie A z mojej strony podstawowy błąd , miałem załączyć urlop jakieś tydzień temu bo czasu na grę brakowało . Co do całej sytuacji , ostatnio koledzy bardzo się mną interesowali wiec fs szly rożnie , zazwyczaj robiłem do późnego popołudnia ale sobie zaczolem kombinować wiec puściłem sobie fsa na 7 rano. Wróciłem z pracy o 6 rano ,po właziłem na konta mizar draco patrze fsy lecą nic się nie dzieje { i tu padł mój błąd} Nie zwróciłem uwagi ze fsa zrobiłem na 7,3…
-
ACS; Igła (BBG)vs Aragorn(U_P), bollo(U_P), moonmoon(G-O) - 31547,19% Obrona TOP 4 ACS
PostPięknie panowie , aż milo to czytać super akcja gratulejszyn tym bardziej ze znam iglaka od początku uni. Akcja pierwsza klasa. Ale musiał mieć pingla:] Zadufaniec w końcu się potknąl tak niefartownie ze porysował sobie P A P E teraz może będzie mniej nią klepał i wymądrzał się. Ciekawe kogo teraz zlomnom aby z powrotem się na nogi postawić A tak o demnie to wiesz igla ze byleś ,jesteś i będziesz już zawsze P A R O W O M ??????
-
ACS; Jarczyk [psikus] vs Arek-Sasha [ZZL], utyty i paranoi i PALERMO [G_O], moonmoon [ZNIW] - 55112,6%
PostPiękne starcie , milo popatrzeć gratki panowie , w końcu sytuacja się uspokoiła [wyrównała] Jakby nie patrzeć ,ktoś tu dostał plas kacza na wstrzymanie ? Gratki chłopaki ,szkoda ze mnie nie było ale cóż i to wielce cieszy tym bardziej ze złom zawinięty. Jak widzę pomału kończy się panoszenie niektórych osób, teraz pozostaje im pilnować się jak inni się pilnowali przez dłuższy czas. jeszcze raz wielkie graty:] Umieszczę jeszcze to bo pan Jarczyk to lubi
-
Dzidol VeL Hammurabi [ ONI ] And Marcin32 Vs Alek-kkk [ KKnD ]---->1414,01% Top 2 ACS...Klikanie z PZT...!!
PostNo pieknie wam to wyszlo , wielkie gratulejszyn jak by nie patrzec jedna z trudniejszych akcji !!! Szkoda ze moje recki były na fsie bo byscie wtedy wsio wyzbierali , na ale i tak macie co przetapiać:] Jeszcze raz gratki i czekamy na następne kizi mizi zakończone kuk :}}}]}]