Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 30.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gęsiarki w ataku. Gratulacje. Wydaje mi się że to na graczu z parszywej trzynastki.
-
Nieźle, z taką ekipą żaden bunkier się nie ostanie....
-
Nie wiem jak to sie stało bo miałem już nie grac. Ale czas dzisiaj luźny to można było coś poszukać. Najpierw nuta. youtube.com/watch?v=EKoaS8iYL-Q&list=RDuVFHKII62UM&index=5 Dnia 21-09-2018 15:52:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terrormachine [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.000 Pancernik 150.000 Mały transporter 80.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Louis Cypher [DTB] _________________________…
-
W dobie dzisiejszej muzycznej sieki wklejam takie cudo z 1993 roku.... youtube.com/watch?v=PMzQ1mHNcpA W razie co jeszcze żyję....tak dla przypomnienia o Terrorku: Dnia 07-06-2018 19:21:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terrormachine [BOSS] ________________________________________________ Pancernik 16.000 _________________________________________ Obrońca powertom [HQ] ________________________________________________ Duży transporter 27.000 Lekki myśliwiec 808 Okręt wojenny 200 S…
-
[Suma: 588.821.000] Yes Man [P N] vs. MARCIN Z KATOWIC [HQ] (A: 510.000.000, O: 78.821.000) - 1493%
PostTak to jest jak sie lata nie ściągając urlopu....gratki Marcin....
-
W piątek byłem na super koncercie starej dobrej kapeli Sztywny Pal Azji....więc nie może być innej nutki... Jeden z moich ulubionych utworów. Kin ST ze specjalną dedykacją dla Ciebie....ale powiedz jak można nie znać Sztywnego????.....posłuchaj dobrej muzy.... youtube.com/watch?v=EKoaS8iYL-Q Dnia 11-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terrormachine [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 34.000 Pancernik 4.000 ________________________…
-
Najpierw muza..... youtube.com/watch?v=lBgr56mMD7A Stejk.... Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terrormachine [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca powertom [LOGOS] ________________________________________________ Duży transporter 15.000 Statek kolonizacyjny 15 Recykler 1.300 Sonda szpiegowska 1 Gwiazda Śmierci 1 _______________________________________…
-
Fajne takie kąski, niesamowity zysk. Gratulacje.
-
Dzięki bardzo za zaproszenie do tej akcyji, z moja bardzo skromną flotką w tym atakującym zestawie... Podziękowanie specjalne dla HC, dzięki niemu 2 karpie dalej pływają.... Piszecie że zmiany niszczą sojusze i tp a dlaczego?????????? Ja z zerowym eko jestem zadowolony, szybciej powstaną floty które będe się starał przemielić....a że będą duże ...od czego są acsy. Jestem tylko ciekaw co nasz znany "miszcz" zlomowania z urlopu.. czy bedzie eko też rozbudował z ux5?????? Jeszcze raz dziękuje za za…
-
Nowa muza Fortecy... youtube.com/watch?v=8Ew25WMO0pY Stejczek.. Dnia 01-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terrormachine [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Niszczyciel 5.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca swistak [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 2.960 Duży transporter 2.002 Lekki myśliwiec 8.294 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 912 Sonda szpie…
-
Oooo Obsi hurtem stejki wstawia, przez Ciebie gosciu konto zlikwidował brzydalu... Graty
-
Muza tym razem o Solidarności Walczącej...... youtube.com/watch?v=d3siiwhbYLg Dnia 21-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Terrormachine [BOSS] ________________________________________________ Pancernik 200.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca kpt [A Kyszzz] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Duży transporter 12.000 Lekki myśliwiec 35.000 Krążownik 9.001 Okręt wojenny 2.551 Recykler 7.617 Sonda…