Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-7 z 7.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To co nie którzy piszą to śmiech na sali. Dla rozladowania atmosfery Złom jest złomem, jak wiecie miałem ich kilka i zawsze nie widziałem lotu agresorów W tym przypadku przynajmniej obrońca miał ten zaszczyt i widział lecące floty 11k % to robi wrażenie szacun dla niego Agresorom przetopu na elektrownie fuzyjne
-
Masz babo kotlet Kultura rozmowy to jest sedno tej akcji. Trochę pokory trzeba było wykazać Pokora się ukazała w ST Agresorom Wielkie brawa, obrońca byl za pewny siebie. AVE CEZAR
-
Dzięki bryku za linka Ładnie po zamiatane Przetapiaj z kolegami na elektrownie fuzyjne
-
Gratulacje dla ekipy ubicia złodzieja Szczerość nie ma poparcia . % i zysk milutki P.S. Zamiast się cieszyć popularnością tematy modek usuwa Unii żyje czy chce tego czy nie. Proszę tylko z umiarem kasować posty. To mówiłem ja Zmiotka po stracie flotki bandziorka
-
Czekałem od rana na to pikne ste Gratylejszyn agresorom jedno z lepszych %-centów Pozdrawiam Małego Elektryka i mam pytanko co mam zostawić na 3 gali żebyś poleciał? Do tego zestawu dodam komplet kredek żebyś odreagował
-
Mały Elekrtyku ni smuć się. W promocji możesz po ZMIOTCE POJECHAC Tym bardziej że pojechałem z Aną po Tobie Tobie piszę z dużej bo czesto nie czytasz ST -
-
Piknie to wygląda % mega ale ja widzę w tym ataku dno Owens pikny atak ale podjeżdża pod ustawke Konto oddane i myślę że trzeba to przez GO żeby poklikał bo to jest ustawka gościa który już się znudzi\l andro i dał znajomką surke na rozwój