Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-86 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od AnunnakinGiant: „Możecie stestować działanie update online, żeby było ok musi być odpalone tylko jedno ogametools ... w sumie powinienem to gdzieś tam dopisać przy aktualizacji.” Aktualizacja online działa. Tylko tworzy nowy plik, nie powinno nadpisywać programu ?
-
Fleja2k z której wersji korzystasz ? Aktualna to 1.1.5 Autor już trochę poprawek powprowadzał. Sprawdź, u mnie są badania. Na skórce "ciemny" nie widzę, żeby coś przycinało. Może jakiś zrzut. Mnie osobiście nie przeszkadza rozlokowanie gafiki , może jakbym zobaczył nowy wygląd. Faktycznie dodanie mechanika i posiadanej własnej energii mogłoby ułatwić obliczenia. Nie trzeba by wtedy wpisać gdzieś jaki się ma lv energetycznej, temperatury i wydajności satek ? Zauważyłem właśnie brak możliwości wpi…
-
Jeśli już to 1:1,2:1,5 ale D/K/M Widełki w handlu zostały zniesione. Jeśli nie będziesz zbyt często i nagminnie stosował takiego przelicznika, szczególnie wobec silniejszego gracza, to nic nie powinno się stać.
-
Powiem, że zapowiada się ciekawie. Jestem pełen podziwu Poszedłeś nawet dalej niż nieśmiało proponowałem
-
Doprecyzuję Wrzucam z całego dnia wszystkie RW i raporty zbiórek z PZ i pokazuje jaka ilość surki zarobiłem w ten sposób Konwerter może nie koniecznie na tą chwilę, są już działające. Może w późniejszym czasie. Cytat od AnunnakinGiant: „Pod Windowsem przeciągnij program na pulpit (prawym myszki), i puść - gdy rozwinie się menu wybierz utwórz skrót, o to chodzi ?” W sumie to działa Tylko ostrzeżenie o nieznanym pliku mi wyskakuje za każdym razem jak odpalam programik Jeszcze coś przyszło mi do gł…
-
Pomysł i realizacja super. Dużo przydatnych funkcji w jednym miejscu. Chylę czoła, Przyszła mi teraz do głowy mała propozycja. Czy dałoby się wstawić do programiku funkcję zliczania dochodu z farmingu poprzez wklejanie RW i raportów ze zbiórki PZ ? I kolejne pytanie. Rozumiem, że aktualizacje można pobierać tylko poprzez linka z forum ? Czy istniałaby możliwość pobierania prosto z programiku, funkcja "pobierz aktualizację" ? 3 kwestia, już ostatnia. Możliwe, że coś takiego jest, tylko nie wiem j…