Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 22.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szkoda wuja bo przynajmniej było zabawniej jak były dwa wujki ale wiadomo, że im większa cyferka w rankingu, tym trzeba więcej czasu poświęcać a inne obowiązki czekają - chyba, że uda się załatwić 25 albo 26-godzinną dobę wszystkiego dobrego w szarej rzeczywistości i udanego Nowego Roku PS rozstaw tak nową flotę, żeby ci słabsi też mogli coś ukraść przecież nie rzucę się z 500 pancernikami na 50 GS-ów a tak to tylko Grem zgarnie sobie milardy surki
-
jak to nie ma - zobacz ile latajek jest do zniszczenia u chlopakow a poza tym skoro jest taka cisza na uni to mozna jeszcze bardziej sie rozbudowac z eko, postawic lepsze budynki i badania i wtedy zaatakowac
-
a po co rzucać bluzgami? przecież to tylko (dla niektórych aż) wirtualne statki, które można odbudować i przy okazji ładna nowa kulka powstała co by było gdzie prezenty położyć znamkowi już nic nie życzę bo sobie za dużo prezentów narobił na święta więc już tylko garemu i spokojniejszych świąt
-
zauważyłem że były spadki w rankingu więc od razu sprawdziłem forum czy nowy raport się nie pojawił - no i jest Gremlinowi nie ma co życzyć bo mu się poprzewraca od dobrobytu zaś dla Santo - o ile faktycznie deklaracja ostateczna - spokoju, zdrowia i ostrożnego wdychania powietrza na wolności z dala od komputera - wolność też trzeba dawkować
-
aj tam aj tam - po prostu nawal pracy i chec polatania sobie na innych - flota wrocila o godzinie o ktorej mialem ja poslac dalej ale drzemki sa zdradliwe i wstalem w chwili w ktorej wchodzenie na ogame i przerzucanie floty na inny cel byl ostatnia rzecza o ktorej sie mysli... a jak sobie przypomnialem ze flota stoi wystawiona na cel to juz wiedzialem ze ktos sie po nia odezwie przynajmniej wiem kto sie ukrywa pod tym nickiem bo bylem ciekawy nie skojarzylem ze mi znamek zniknal z listy topa w s…
-
Ładny atak - co prawda ustawka ale zawsze do każdego dociera, że takie hardkorowe granie wcześniej czy później się po prostu nudzi bo albo człowiek ma życie prywatne albo praca nie do końca pozwala być takim hardkorem albo po prostu nudzi się ze swojej strony mogę tylko życzyć dalszych sukcesów i wspinania się w rankingu tej realnej gry PS kto żyw niech buduje recki!!! miliardy złomu do zebrania
-
nie słodzę tylko stwierdzam fakt z drugiej strony trochę nie ma się co dziwić temu spadkowi jakości niektórych sojuszu bo to uni ma coraz mniej aktywnych graczy przez co nie każdy się pilnuje pewnie tak jak kiedyś... co do zarobku na mnie - bez przesady - aż takich dużych flot nie uzbierałem jak choćby ostatni raport looke na red labelu więc może trochę niektórych sfinansowałem
-
jak tak patrzę na raporty dotyczące SPZ to domyślam się, że skrót nazwy to Szpieguj Poleć Zniszcz a niektórym się nawet nie chce złomu zbierać i dzięki temu raz na 2-3 dni z takich akcji po innych mam pół banieczki kryształku do odkurzenia wujkowi oczywiście gratulacje a obrońcy to tylko współczuć... ale tak troszeczkę
-
ja zostałem rozbity wcześniej - Grem się spóźnił ale aż dziwne że jeszcze nie ma o mnie żadnego raportu - za małą flotę miałem żeby nie było na ST? a dla Gremlinka gratulacje bo zysk bardzo ładny