Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak to ja mogę zaczynać każdy dzień Wstaje skoro świt, patrzę czy nie ma posta z mojej zezłomowanej floty - do 13 nikt nie ogarną że flota stoi i czeka na złom... Myślę - spoko Przecieram oczy a tu się okazuje, że Papa nie śpi 7noc z rzędu tylko zlomuje uriela. Gratulacje! Myślę, że ten rw jak i wcześniejsze i te następne są dobrą odpowiedzią na pytanie, które ostatnio zadałeś. Przetapiaj i czekam na kolejne ST.
-
Zysk nie zysk, top nie top... Straty się zwróciły, kolejne statki dobudowane... nie ma źle @SeraphiN - ja obraziłem ? A skąd ? Myślę, że jest dużo więcej takich RW, które nigdy nie trafiły na forum a szkoda, bo fakt że tu dość monotonie w tym dziale Tak czy siak... Pozdrawiam sojusz Adeptus Astartes, dziękuję firmie Netia za udostępnienie łącza, firmie Microsoft za wyprodukowanie procesorów dla moich komputerów, mieście Lublin za wybudowanie bloku, z którego mogłem wysłać ten atak! To tak żeby z…
-
Witam wszystkich, 10 lat mnie tu nie było... (Wzruszyłem się, normalnie) Długo zastanawiałem się czy wklejać ten RW czy dać sobie spokój. Przjeżałem kilka stron ST z Uriela i widziałem gorsze, więc postanowiłem wkleić Dnia 22-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ordo Gammo [SPACE] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 3.000 Bombowiec 350 Niszczyciel 400 Pancernik 1.000 Sonda szpiegowska 1 _____________…