Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A ja powiem tylko tyle, zamiast się bulwersowac kto gdzie i po co wlecial, zezlomujcie jedna z naszych flot i będzie cacy, wygracie wojnę, okaże się że nie jest taka denna i buzię pokryja się uśmiechami. Tylko najpierw musicie tą jedną flotę złapać. Pozdrawiam wojujacych, pozdrawiam SPACE - dobra robota! PS sorry za błędy pisze na szybko z telefonu PS 2 nic do was nie mam, to jest tylko gra i tak to traktujemy a będziemy się wszyscy dobrze bawić. Pozdrawiam Vivo, wciąż bardzo Was lubię
-
youtube.com/watch?v=shCJbiH5Qzg tyle tylko powiem.... Graty wlotu! Robo SzO!!!!!!
-
Dajemy radę Krucjo - dzięki za zainteresowanie Wszyscy się bardzo dobrze pilnują i taki tego efekt, ale wojna jeszcze się nie zakończyła więc wszystko może się jeszcze wydarzyć.
-
Gratuluję udanej obrony. Chyba, że było to nic innego jak forma "dofinansowania" (żeby większe % w przyszłości wykręcić :)) że strony atakujących? Sprytne Papa i reszta szacun i tak SzO i do dzieła!
-
Brawo ! Oby więcej !
-
Krucjo, nie znikniemy To nie pierwszy sojusz, który założyłem i żaden wcześniejszy nie zniknął bo nas złomowali Jeśli któryś z moich sojuszu wypadał z gry to tylko decyzją większości sojuszników o zakończeniu gry. Wujo to dobry gracz ale bez przesady, Sam nie wystarczy żeby nas złamać. A to, że ta wojna normalna nie będzie to zdążyłem zauważyć już na starcie. Jednak nie jestem nowym graczem więc nie jedno już widziałem i jakoś specjalnie ów sytuacja mnie nie dziwi, czekam jak się rozwinie. Zapew…
-
Cytat od Krucjo: „Nie wiem jak wy, ale mówiliście że inni mają życie dlatego na urlopy poszli, a mimo wszystko koniec wojny przypada na kilka dni przed najbardziej rodzinnymi świętami jakie można sobie wyobrazić gdzie każdy powinien mieć głowę zajętą przygotowaniami i prezentami ” Krucjo - jestem ateistą
-
Gapcio - gratuluję RW Oby ta wojna przebiegała już w normalny sposób Powodzenia.
-
Gapcio już wracam czekam aż będę mógł zdjąć urlop - wiesz mam pracę, dom, rodzinę... Słowianin też napisał kiedy będzie, Ecco i Vice Queen również za chwilę wracają, Perun i Lordcentaur już dłuższy czas są na urlopie - bo mają swoje sprawy. Leman zezłomowany więc jego resztki floty i eko %% Wam nie da. O ile się nie mylę były już głosy oburzenia o lataniu po satelitach na %? Proponuję więc poczekać do wieczora, zdejmę urlop i zapraszam. A po weekendzie poziom zagrożenia Waszych flot znów wzrośni…