Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 20.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Możemy pomyśleć i zobaczymy co z tego wyjdzie:) Bunkierek nie ucieknie
-
Pozdrawiam całe TEREFERE i znajomych z listy buddy Do bunkierka zabierałem się dwa razy, bo 15 minut przed wlotem właściciel sie zalogował i niestety musiałem wszystko zawracać. Ostatecznie rozrachunek wyszedł na plus. Dnia 27-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mlecyk [TEREFERE] ________________________________________________ Duży transporter 920 Bombowiec 243 Niszczyciel 312 Lekki myśliwiec 10.559 Ciężki myśliwiec 15 Okręt wojenny 115 Pancernik 1.001 Krążownik 1.1…
-
Wiedźmiński
PostZgadza sie dajesz dalej @pit
-
Wiedźmiński
PostJak nazywał się miecz, który Zoltan podarował Geraltowi?
-
Piwo domowe - kraft
PostSi podbijam również warze piwo jak by co to PW
-
Wiedźmiński
PostZdaje mi się, że było to koło do wozu.
-
Gratulacje dla obu stron akcja miodzio Stratnym a dla tych co się obłowili
-
Pozdrowienia dla TEREFERE Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mlecyk [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000 Pancernik 511 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca LordMacias ________________________________________________ Duży transporter 142 Lekki myśliwiec 231 Ciężki myśliwiec 272 Krążownik 220 Okręt wojenny 117 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 10 Sonda szpiegowska 20 Satelita słoneczny 10 …
-
Gratulacje dla agresorów, wlot z zyskiem zawsze cieszy, teraz tylko spawać i latać dalej, niby klan górników ehe już to widzę, żonka na pewno na miejscu nie usiedzi. Dla obrońcy SZO.
-
Fakt faktem dźwigają progi na ST dopiero od 12 a, że wlocik był przed 12 to tak się pochwale złom mój zysk jest wiec gitara. Pozdrawiam TEREFERE Dnia 06-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mlecyk [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.301 Pancernik 300 _________________________________________ Obrońca Toivon Vasara [HOPE] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 331 …
-
Witam. Jest to moje Pierwsze ST wiec chciałbym pozdrowić Zone_Rolnika i MaKaVeLa- niech maja trochę przyjemności :), oraz sojusz TEREFERE na Zibalu i HUSARIE na Xanthusie. Flota wyłapana dwa dni wcześniej na planecie, gdzie stała całą noc, brakowało tylko recyklerów aby posprzątać po sobie, nad ranem znikła i pokazała się dopiero po południu na fali jak wracała z bardzo długiego Fs na eksploruj. Recki puszczone i czekanie na atak. Zostało trochę złomu jakieś 1kk metalu na otarcie łez bo reszta s…