Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 77.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie wstawiam ostatnio,ale trafiła sie gratka to wstawie Odbiór zaległego złomu z Sariela co go koledzy Silveroaka w ''konia''zrobili Pozdro dla soja Dnia 10-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor astell [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 8.000 Lekki myśliwiec 50.000 Ciężki myśliwiec 50 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca raelle [KONIE] _______________________________________________…
-
Sky_Is_Over [WINTER] & Ruda [WINTER] & Aladyn [OLD] vs. Addhade [KGH] ~ 1532.36% + 619.5%
astell - - Starcia Libra
PostCytat od Bailiff: „No i po co trolujesz? Plebsem to chyba sam jestes sadzac po poziomie wypowiedzi. Wyrazilem zaniepokojenie bo gracz, ktory byl nadwyraz aktywny i chwalil sie umiejetnosciami dostal zloma. Gdy zostala mu zaproponowana pomoc nie podal koordynatow i odpowiedzal, ze sam zbierze zlom bo ma wolne recki i ustawil synchro po waszym wlocie. Pomimo naszych wiadomosci przestal sie odzywac i wylogowal z gry. Wnioski sie same nasuwaja. Nie oczerniam ni kogo a jedynie stwierdzam fakty. Nick …
-
Cytat od Diet Coke: „Atakier mial kiedys cos do powiedzienia na temat tego jaka lama jestem i jak to sie okaze. Sam latal nie pilnujac i nie opozniajac, wiec powyzsze starcie bylo kwestia czasu. Gratuluje udanej pulapki i milego przemialu :)” Jak widac jestes lama bo masz male pojecie o grze obronca podstawiał sie z telepka wiec opoznianie nic by nie dalo,tylko obserwacja co nie zmienia ze Swift tez lama obroncy gratki pare razy ladowal w recech i wrescie sie odgryzl i to bez anty tak powino byc…
-
Malpiszon & Selmak vs. Sariel [Elite] & astell [Elite] - 2244,8% - OBRONA
astell - - Starcia Libra
PostCytat od Andzelm: „Top 2 a nie 1 to raz, a dwa skończyłem grać przez bana nie przez wasze niszczenie satelit. To akurat nie bolało. To konto miało tylko mnie przygotować do epic blue, żebym dokładnie wiedział co jest wyłapywane przez GO a co nie. I powiem że dopiero bezczelny Pusch byli w stanie wychwycić Kilka kont w różnych sojach moonówki, i inne nawet nie widzieli ba nawet jak bana dostałem to mieli tylko przypuszczenia i dali bana bo było larmo na forum. A dzięki tym informacją możecie się …
-
Malpiszon & Selmak vs. Sariel [Elite] & astell [Elite] - 2244,8% - OBRONA
astell - - Starcia Libra
PostCytat od Ratownik999: „Cytat od Sariel: „ Pisząc że support zadecyduje miałem na myśli czy będzie można odeslać słabszym bo w sumie Astell był niżej w statach od Selmaka. ” Złom oczywiście możesz odesłać słabszemu graczowi ale w chwili ataku musiał być niżej w statystykach niż atakujący czyli Malpiszon i Selmak Tak było i chyba jest nadal jak bym się mylił to mnie poprawcie :)” No przeciez o tym pisze Sariel,nigdy nawet przez chwile Sariel nie mysla zeby jemu cos skapło z tego rw dla jasnosci,zg…
-
Sky_Is_Over [WINTER] & ANIMEK [WINTER] & sadelko [MAFIA] & Sariel [Elite] vs. PijeDuzoAleCzesto [ADDICTED] ~ 3444.22% top 1 ACS Najnowsze
astell - - Starcia Libra
PostGdzie sie nie obejrzec wszedzie Sariel,zaraz lodowke otworze i wyskoczy graty pany ładny % i zysk godny Szkoda ze nam sie zawsze logował
-
#23 Sariel [Elite] & Brawler [PonyClub] & Dreadnoughtus [PonyClub] vs. Szybki Recykler [SET] - 1478,9%
astell - - Starcia Libra
PostAle pyskował najwiecej coż jak zwykle czas wszystko weryfikuje graty pany
-
astell [Elite] & #22 Sariel [Elite] vs. Heroes [TYPO] - 1623,4% new TOP 1 ACS + MEGA ZYSK
astell - - Starcia Libra
PostCytat od holli: „a przetapiajcie chwała PUUSHEROM ps astell co z Twoimi kompanami z 7g chyba przekreśleni stoją?” Nie zrozumialem czy pijesz do mnie czy do nich?
-
astell [Elite] & #22 Sariel [Elite] vs. Heroes [TYPO] - 1623,4% new TOP 1 ACS + MEGA ZYSK
astell - - Starcia Libra
PostFlota tego drugiego Sarielku kozacka Graty top na eco ,a obroncy SzO
-
[Elite] Tropa de Elite - 45,89% vs Royal Manticoran Navy [RMN] - 368,82 % Zakończona
astell - - Wojny Libra
Post17.03.2016 23:07:13 GO Migotka Emriel 24.03.2016 23:07:13 push złomowy(I) od Malpiszon + odsyłka do GO 17.03.2016 23:07:06 GO Migotka Malpiszon 24.03.2016 23:07:06 push złomowy(I) do Emriel dalej myslicie ze jest ok?
-
Malpiszon [ELIT] vs. Emriel [RMN] ~ 1479.20 % Obrona TOP 1 SOLO Do WOJNY
astell - - Starcia Libra
PostI dalej myslicie ze Elite kłamala
-
astell - - Starcia Libra
PostCytat od Małpiszon: „Widzę że niezły temat burza się zrobił. Tak tak to na peno pisze Emriel. Mam tylko 2 rzeczy do powiedzenia: 1. To sojusz Elite na gg doradził mi żebym atakował o czym oczywiście nie wspomną, a zaraz po złomie zamiast pomóc to wykopali z soja. 2. Pierwsze słowa na gg do mnie powiedzieli to było że oni nie mają nic do kupowania kont, ba nawet sami chcieli się zrzucić i puszówkę z tego zrobić. A jak tacy mądrzy po fakcie to czemu nikt nie dał mi rad przed atakiem tylko "leć wsz…
-
astell - - Starcia Libra
PostCytat od sadelko: „Niema Czego gratulować ani Obrońcy Ani agresorowi Ale utarcie nosa Elite niezła sprawa Wszyscy grają na anty jedni wydają tysiące inni 20zł na komandora gra na to pozwala bez niej niemielibyśmy już ogame Pozdrawiam” Gdzie widzisz utartego nosa po 1 mamy jednego w soju ktory ma miekkie serce i chcial dac szanse nowemu wszyscy byli przeciw ale to tak od tematu po 2 lot na 7 gale na planete bez moona za ladnych pare kk dexu rzeczywiscie rewelka po 3 wszyscy na gg pisali nie lec(k…
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
astell - - Wojny Libra
PostCytat od ProV: „Nie byłem taki mądry, bo świeżo wlecial em na nowe Uni po paru latach gry, teraz mam nauczke, każdy popełnia błędy, ale nikt na tym uni, nie jest tak zarozumialy jak antymateria z Elite :)[/quote Grasz w Setach? to po kiego spamujesz tutaj,powodzenia obu stronom 8-)”
-
Cytat od Kihaku Sureiyaa: „Cytat od Sariel: „Osiem dostałeś kontrę to chciał dolecieć, ja bym pewnie zawrócił ale tam spiny nie ma, on odbuduje ty odbudujesz i gramy dalej. Bawią mnie natomiast wpisy nieudaczników typu ten koleżka Kihuj czy jak mu tam co pewnie w zyciu ST nie zrobił, i wszyscy wedle jego mniemania musza flote za anty budować, co jak co ale tu pkt w zniszczonych mówią same za siebie kto skąd ma surowce.” Serio myslenie na prawde nie boli popatrz sobie na profil użytkownika forum …
-
Cytat od BROWAR: „biorąc pod uwage to, że połowa ldl, jak nie wiecej sie odbuduje i zebrał większą czesc złomu to miał mniejsze straty od Ciebie co daje nam top1 solo dla osiem :*” Naucz sie liczyc ,naucz sie czytac zasady rozumiem ze czesciej ladujesz z prawiej strony wiec zasze szukacz kruczkow ale niestety zasady sa jedne Super obrona za anty Graty mala strata odrobisz w myk
-
Cytat od -KissMeOnMyTulips-: „ze Wam nie wstyd wpisywać top 1 solo na kilka dni? ale taka gra i możliwości no bo cyferki żądza. Duzo dales za konto?;) gratulacje:)” milion picet dwa dziewieset i frytki do tego dostał lol Graty piekna ilosc pancy (jak zawsze na innym uni )Top na eco bo wstyd przy tobie z ta nedzna fltka jaka mam hejt stop